Välkommen till "Öppet hav" onsdagen 1 augusti. 

Observera att detta INTE är en tävling!! Nu kan du som har en båt som gör minst 25 knop vara med och köra samma bana som de tävlande i Roslagsloppet 2018. Kravet är att alla ombord har flytväst och att ni laddar ner appen för Webtracking. Info hittar ni på www.webtracking.se och under Products. Mer information angående hur detta fungerar kommer på mail några dagar före. 

I startavgiften ingår avgiften för Webtracking samt lunch i Grisslehamn och middag i Öregrund för två (exkl. dricka). Du kommer att få ett startnummer tilldelat av oss. Detta går efter vilken ordning ni anmält er i. Vi kommer att skicka ut ett mail till alla anmälda med mer information angående startprocedurer, rekommenderad utrustning ombord, banbeskrivning m.m. ett par veckor före.

Vi kör endast norra bandelen, men du väljer om du vill köra korta eller långa banan. Preliminära tider är; lunch Grisslehamn 11.00, start 12,00 Grisslehamn. Middag och prisutdelning Öregrund i Festivaltältet kl. 18.30.

Enkel genomgång samt diverse tips och råd, samt utdelning av nummerlappar sker i Öregrund på Grepen Marin kl 117,00 på söndagen den 29 juli. Alla ekipage som deltar och tar sig över mållinjen kommer att få en plakett. 

VIKTIGT: Fyll i den mailadress som du är nåbar på under sommaren! Observera att om du ska köra Roslagsloppet 2018, så ingår detta i din startavgift. Använd då rabattkoden rosis2018

Funderingar?

Vi diskuterar gärna dina tankar och idéer och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss nedan.