Välkommen till BeachAid Camp, en av sommarens häftigaste höjdpunkter. Vi spelar på en av sveriges absoluta toppbeacher på solsäkra Böda. Nybörjare som är elit är lika välkomna. Nu är det fullt, men om du vill hänga med kan vi "överboka" lite grann...
(In English click here)

Kostnad 2350 kr. I Kostnaden ingår fri tillgång till högkvalitativa beachplaner, gratis deltagande i eftermiddagsturneringar, lån av bollar, kvällsprogram, (ingen lunch), kaffe och frukt på stranden. 

Våra coacher för träningsgrupperna håller högsta kvalité och under ledning av vår Head Coach Simon Dahl gör de allt för att du ska utvecklas som beachspelare. Du köper till deltagande i träningsgrupp i anmälan för 1195 kr. Grupperna finns på olika nivåer och det finns plats i några grupper, en del nivåer är fullbokade, men vi sätter in dig så nära din nivå som möjligt.

Boende finns i olika prisklasser från 1070 kr, trevligast och mest prisvärt är att bo med oss i det nyrenoverade vandrarhemmet. Du kan även köpa till frukost, i anmälan är det stängt men du får en länk efter anmälan till bokning. Boendet är i stort sett fullt,men kan finnas lösningar, gå in på anmälan och läs.

kvällarna tänder vi grillarna och du tar med din egen mat! Därefter är det lite blandat med olika kvällsprogram och naturligtvis finns möjlighet att se de viktigaste matcherna i fotbolls-VM för de som vill.

Du betalar 500 kr i anmälningsavgift och resterande snarast via faktura. Du deltar på egen risk. 

I samband med lägret anordnar vi rankinggrundande turneringar på alla nivåer, söndagen v 25 är det challenger och open svart. Helgen v 26 är det open svart och open grön samt mixed. Anmälan och betalning till de rankinggrundande tävlingarna sker via Svensk Volleyboll. Behöver du licens kontakta tomas@beachaid.se.

Funderingar?

Vi diskuterar gärna dina tankar och idéer och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss nedan.