Välkommen till BeachAid Camp, en av sommarens häftigaste höjdpunkter. Vi spelar på en av sveriges absoluta toppbeacher, solsäkra Böda på Öland. Nybörjare som är elit är lika välkomna. 

Kostnad 2250 kr. Vi har några platser med boende i vandrarhemmet, vi erbjuder därför sista-minuten-rabatt på 500 kr fram till den 29/6, först till kvarn, ange sista minuten som rabattkod. I kostnaden ingår fri tillgång till högkvalitativa beachplaner, gratis deltagande i eftermiddagsturneringar, lån av bollar, kvällsprogram, linne, vattenflaska, kaffemugg, kaffe och frukt på stranden. Ingen logi, mat eller träning ingår, utan köps till.

Våra coacher för träningsgrupperna håller högsta kvalité och under ledning av vår Head Coach Simon Dahl (spelade OS 2000 och 2004) gör de allt för att du ska utvecklas som beachspelare. Du köper till deltagande i träningsgrupp i anmälan för 1195 kr. Grupperna finns på olika nivåer.

Boende finns i olika prisklasser från 1090 kr. Mest prisvärt är att bo med oss i det nyrenoverade vandrarhemmet. Men det finns också möjlighet att boka en stuga för familjen eller tillsammans med några vänner.

Du kan även köpa till mat. Vi kan erbjuda frukost, lunch och middag. Frukost och lunch tillagas av Bödagården och middagen av pensionat Hornsjön, allt servas i Bödagårdens café. På lördagen går det att beställa grillat till vårt "Beachparty" på stranden. 

De flesta kvällarna är det någon form av frivilligt kvällsprogram.

Allt kvällsprogram inklusive "Beachpartyt" arrangeras under vårt motto "Ha kul i sanden och hjälp människor på samma gång". Eftersom vi vet att 10-20% av befolkningen har problem med alkohol, är alla aktiviteter "drogfria". Bödagården  har en restriktiv alkoholpolicy på hela området, vill du "ta en öl" är det ok i stugan och eftersom vi hyr hela vandrarhemmet även på vandrarhemmet.

Du betalar 500 kr i anmälningsavgift och resterande via faktura senast 30/5. Du deltar på egen risk. 

I samband med lägret har vi rankinggrundande turneringar på alla nivåer. Open svart 1 sönd 23 juni, Challenger lö-sö 29-30 juni, Open Svart 2 lö 29 juni, Open grön lö 29 juni och Mixed sö 30 juni. Anmälan och betalning till de rankinggrundande tävlingarna sker via Svensk Volleyboll. Rankinggrundande tävlingar kräver spelarlicens. Behöver du teckna licens kontakta tomas@beachaid.se.

Nytt för i år är BeachChurch Camp vecka 27. Du kan alltså teckna två träningsveckor i rad om du vill. I BeachChurch Camp ingår samtal kring livet och Gud som vi kallar "Time out". Vi har en "time out" på morgon och en på kvällen, med en inledning innan vi samtalar om dagens ämne. Man behöver inte ha en speciell tro eller vara religiös för att delta. Vi samtalar utifrån den kristna tron och följer ett material som kallas Alpha. Var och en får bidra med sina tankar. Mer info om BeachChurch Camp hittar du här

Funderingar?

Vi diskuterar gärna dina tankar och idéer och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss nedan.