Anmälan för personal och deras familjer. Personal skriver personal i fältet för rabattkod. Personalen som har familj har möjlighet till subventionerat boende i stuga. Familjemedlem har också motsvarande boka tidig rabatt + en liten rabatt på träningsgrupp. Familjemedlem som inte spelar beach och barn finns på en särskild anmälningssida 

Anmälan för "byggare" - boende på vandrarhemmet till ordinaire låga priser, vill du ha annat boende ta kontakt med Tomas. För byggare och rivare ingår lunch och frukost under hela veckan och är man med och river får man också middagen. Man får också motsvarande boka tidigt rabatt. Dessutom får man en rabatt om man vill vara med i en Träningsgrupp.(om du inte har överenskommelse med Tomas att jobba under hela veckan då skriver du personal). Byggare betalar inget för precampen, boende, mat och "gött häng" ingår. 

Funderingar?

Vi diskuterar gärna dina tankar och idéer och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss nedan.