Pineapple Pineapple

Välkommen till BeachChurch Camp v 27, 30/6 - 6/7, en av sommarens häftigaste höjdpunkter, en underbar vecka för både kropp och själ! Vi spelar på en av sveriges absoluta toppbeacher på solsäkra Böda. Nybörjare som är elit är lika välkomna. Träningsgrupper på förmiddagarna och turneringar på eftermiddagarna. I BeachChurch Camp ingår samtal kring livet och Gud som vi kallar "Time out". Vi har en "time out" på morgon och en på kvällen, vi börjar med att äta tillsammans (frukost och middag må-fr ingår i lägeravgiften) Därefter följer en inledning och sedan samtalar vi i små grupper. Vi utgår från ett material kallat Alpha som 100.000 svenskar gått igenom och över 120 miljoner människor utöver vår värld. Man behöver inte ha en speciell tro eller vara religiös för att delta. Var och en får bidra med sina tankar, men samtalet tar sin utgångspunkt i den kristna tron.

Kostnad 2240 kr. I kostnaden ingår fri tillgång till högkvalitativa beachplaner och lån av bollar. Gratis deltagande i eftermiddagarnas beachaid-turneringar, samt lördagens stora beachaid-turnering. "Time out" (samtalsgrupper) där frukost och middag ingår! Dessutom får du linne, vattenflaska, kaffemugg, kaffe och frukt på stranden.

Du köper till deltagande i träningsgrupp i anmälan för 895 kr. Grupperna finns på olika nivåer. Det finns även en träningsgrupp för barn 7-12 år, barn och icke-spelande familjemedlemmar anmäls i speciellt formulär.

Du bokar boende själv, vi rekommenderar de olika boendealternativen på Bödagården, se www.bodagarden.nu. Ange att du är med på BeachChurch Camp så får du 5% på stugpriset och 10 % på vandrarhemspriserna.

Du kan boka lunch. Frukost och middag ingår (må-fr) i lägeravgifen!

Du betalar 500 kr i anmälningsavgift och resterande via faktura senast 31/5. Du deltar på egen risk. 

BeachKonfa med 10 konfirmander + ledare är en del av BeachChurch Camp, de har eget program och träningar, men de finns med i eftermiddagsturneringarna.

Barn och ej spelande familjemedlemmar kan anmäla sig på särskilt formulär. Ingen lägeravgift tas ut, men ger en möjlighet att boka boende och träning för barn. Det finns också möjlighet att vara med på "Time out".

I samband med lägret har vi rankinggrundande turneringar på alla nivåer. Challenger lö-sö 29-30 juni, Open Svart  lö 29 juni, Open grön lö 29 juni och Mixed sö 30 juni. Anmälan och betalning till de rankinggrundande tävlingarna sker via Svensk Volleyboll. Rankinggrundande tävlingar kräver spelarlicens. Behöver du teckna licens kontakta tomas@beachaid.se.

Det finns också en BeachAid Camp v 26. Du kan alltså teckna två träningsveckor i rad om du vill. Mer info om BeachAid Camp hittar du här

Till att visa formulär

Liknande evenemang

Connected Insurance Days

06 november 2019

Berlin

EuroEvents

Kostnadsfritt
Free

Melbourne NYE South Bank - h2o

31 december 2019

Southbank

New Years Eve Melbourne

Kostnadsfritt
Free

M3M Property EXPO by ASSET DEALS

25 augusti 2019

Gurugram

Asset Deals

Kostnadsfritt
Free

Baltic Executive Medical Tourism Summit

23 oktober 2019

Jurmala

EuroEvents

Kostnadsfritt
Free

Melbourne NYE South Bank - h2o

31 december 2019

Southbank

New Years Eve Melbourne

Kostnadsfritt
Free

S&OP Excellence Forum: Supply Chain, Demand & forecasting Refined

10 september 2019

Berlin

EuroEvents

Kostnadsfritt
Free

Vi diskuterar gärna dina tankar och idéer och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss nedan.

Enter Your Name
CONTACT DETAILS

Email: hello@eventry.com

Phone: 010 - 10 10 340