Kursen för dig som vill fortsätta träna!

Aktivera mera är kursen för dig som gått en grundkurs hos mig eller någon annan och nu vill fortsätta träna med din hund. Kursen är uppdelad på fyra tillfällen med ett specifikt tema för varje gång.

Tillfälle 1 – Belöningsutveckling
Här börjar vi lägga grunden för resten av kursen. Vi testar olika former av belöningar, olika sätt att presentera dem och analyserar vad som fungerar bäst för dig och din hund. Vilken belöning vill du använda i vilket skede för att förmedla rätt känsla till hunden? Det blir mycket lek och skratt och i samband med att vi utvecklar belöningarna tränar vi olika vardagsmoment.

Tillfälle 2 – Gå i koppel
Den här gången jobbar vi mot att få mer harmoniska promenader tillsammans. Vi använder som vanligt belöningsbaserad träning för att få hunden till att vilja gå och följa med oss. Vi tränar både att gå fot vid sidan och gå mer ledigt under promenader.

Tillfälle 3 – Inkallning
Här jobbar vi för att stärka den befintliga inkallningen eller arbeta in en ny. Vi tar hjälp av belöningarna vi tränat på under tillfälle ett för att göra det till en jackpot varje gång hunden kommer till oss. Vi kommer att träna från grunden och jobba vidare uppåt och använder både oss själva i gruppen och utlagda objekt som störning.

Tillfälle 4 – Prova på Rallylydnad
Rallylydnad är en fantastiskt rolig sport som går lika bra att träna för tävling som att använda som aktivering på promenaden! Passar stora som små hundar och går att göra både med hunden lös och i koppel. Allt som krävs är glädje och samarbete mellan hund och ägare! På det sista tillfället får ni prova på de olika momenten i Rallylydnad nybörjarklass och vi avslutar med att bygga någon bana som ni får gå med hunden.  

Max antal hundar: 7 st

Datum: 28 mars, 4 april, 11 april. & 25 april

Plats: Rådmansö Skola

Pris: 1350 kr

OBS. Kursen har uppehåll för påsklov vecka 16. 

Vägbeskrivning till kursen hittar du här. Du hittar information om allmänna villkor och vad som gäller vid sjukdom eller löp här

Bokning sker genom att knappen "Till Anmälan" Om kursen är fullbokad så visas texten ”Det finns endast reservplatser kvar” eller ”Det finns tyvärr inga platser kvar”.  

Mer av: Fredriks Hund & Friluftsliv

Pris :  1350 SEK
Till att visa formulär
Lägg till i kalendern

Funderingar?

Vi diskuterar gärna dina tankar och idéer och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss nedan.