Välkommen till Mundekulla Arbetshelg "Love in action"!

Anmälan online
Välkommen att anmäla dig via länken "till anmälan" här nedan. Du betalar hela avgiften i samband med din bokning varav 600 kr/pers utgör en bokningsavgift. Avbokning kan göras fram till två veckor före start varpå erlagt belopp förutom ovan nämnda anmälningsavgift återbetalas. Därefter sker återbetalning endast vid uppvisande av läkarintyg eller om kursen mot förmodan skulle bli inställd.  

Kostnad
Vi erbjuder ett subventionerat pris både för mat och boende denna helgen. På kvällar och förmiddagar erbjuds olika aktiviteter samt den avslutande Fredskonserten på sön em kl 14.00

Mat
Vi serverar ekologisk och vegetarisk mat och erbjuder mjölk och glutenfria alternativ för dig som önskar. Vi kan dock inte tillgodose tillfälliga dieter. Notera i "Övrigt-fältet" om det är något vi bör beakta kring maten  

Boende på Mundekulla
- Var och en städar sitt rum (om du inte köpt/köper denna tjänst via formuläret el på plats).
- Ta med lakan och handduk. (Kan hyras för 100 kr/set i receptionen, el bokas via formuläret)
- Stearinljus får inte användas.
- Notera i "övrigt-fältet" om du önskar bo med en vän under helgen 
- Om du kommer på egen hand och bokar del i dubbelrum får du dela detta med en man om du är man samt kvinna om du är kvinna. 

Hitta hit
Det vanligaste färdsättet till Mundekulla är med tåg till Emmaboda som inkommer från hela landet minst varannan timme. Därefter erbjuder vi Mundekulla-taxi för endast 150 kr/bil (10 km), bokas via Taxi Emma (0471-101 00) gärna dagen innan avresa. Flyg inkommer till Kalmar, Ronneby och Växjö med flera avgångar/dag. Från Kastrup/Köpenhamn går direkttåg (3 h) till Emmaboda.

Handikapp
En del lokaler ligger på andra våningen med trappuppgångar och hiss. Vi har flera rullstolsvänliga toaletter/duschar. Hör av dig så berättar vi mer!  

Husdjur
Vi älskar djur, men av allergiskäl kan du inte ta med dina husdjur till Mundekulla. Det finns däremot ett hundhotell 7 km från Mundekulla (Se hemsida)  

Internet
Wifi finns.  

Kvarglömda saker
Vi har ca 2000 gäster/år. Det händer ofta att saker glöms kvar i Mundekulla. Vi skickar ut detta till dig men det innebär en del extraarbete varpå vi tar ut en grundavgift på 100 kr/försändelse + porto+brevkostnad. Välkommen! Hälsar/ Mundekullateamet  www.mundekulla.se info@mundekulla.se 0471-50450

MER FRÅN ARRANGÖREN

Läs mer & boka

Zen Coaching Advanced training Module 3, May 9-16 2020

09 mai 2020

Mundekulla Retreatcenter

Mundekulla Kurs Retreat Konferens

Kostnadsfritt

Liknande evenemang

Funderingar?

Vi diskuterar gärna dina tankar och idéer och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss nedan.