Barn med hund är en kurs på två tillfällen där det är barnen som kommer och tränar med hunden. Självklart får föräldrar vara med och stötta och hjälpa till, men detta är barnen och hundens kurs. Varje tillfälle har ett speciellt tema som vi går igenom förutom vanlig hundträning med mycket lek, skratt och belöningar!

Tillfälle 1. Vad säger hunden?
Här pratar vi om hundspråk, vad säger hunden egentligen till oss? Hur säger den till att den är rädd och behöver en paus? Eller att den vill leka och bli klappad på? Förutom hundspråk tränar vi på vardagslydnad som gå i koppel, sitt, ligg och självklart lite cirkuskonster.

Tillfälle 2. Hundsport och aktivering
Här pratar vi om de olika hundsporterna där finns att tävla och träna i. Vi testar på rallylydnad, agility och gör egna äventyrsbanor tillsammans med hunden.

Åldersgräns: Ingen åldersgräns, men barnet måste orka hålla hunden själv i koppel och orka med 1 timmes kurs.

Max antal hundar: 7 st

Datum: 2 juli och 9 juli

Plats: Rådmansö Skola

Pris: 590 kr

Vägbeskrivning till kursen hittar du här. Du hittar information om allmänna villkor och vad som gäller vid sjukdom eller löp här

Bokning sker genom att knappen "Till Anmälan" Om kursen är fullbokad så visas texten ”Det finns endast reservplatser kvar” eller ”Det finns tyvärr inga platser kvar”.  

Funderingar?

Vi diskuterar gärna dina tankar och idéer och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss nedan.