Oavsett om du har en lätt- eller svårbelönad hund är det lätt att vi fastnar i samma spår när vi hittat något som fungerar. Hunden tycker ju om det och vi har lärt oss använda det! Men för att skapa en riktigt bra belöning är det bra med ett litet överraskningsmoment, vi vill att det ska kännas som en jackpot för hunden! Därför är variation A & O när det kommer till belöningar. 

Att även kunna välja rätt belöning för rätt tillfälle är en nyckel för framgång i träningen eller vardagen. Vill vi belöna ett lugnt beteende vill vi ha en belöning som hunden tycker om men där den behåller sin lugna känsla. Men vill vi däremot belöna fart och tryck då ska vi plocka fram en belöning som passar det, utan att det slår över hos hunden!

På den här temakursen fokuserar vi på olika former av belöningar och experimenterar med vad som fungerar bäst för din hund! Vi pratar om Premacks princip och tänker utanför den vanliga boxen! På hur många sätt kan du tillexempel belöna din hund med en köttbulle? 

Antal deltagare: max 7 hundar
Instruktör: Rebecca Rudhe
Övrigt: Vi varvar teori och praktik utomhus

Mer information om våra temakurser hittar du här. Bokning sker genom att klicka på knappen ”Till anmälan” nedan. Om kursen är fullbokad så visas texten ”Det finns endast reservplatser kvar” eller ”Det finns tyvärr inga platser kvar”.

VÄLKOMNA!

Funderingar?

Vi diskuterar gärna dina tankar och idéer och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss nedan.