Om du jobbar med hundar kommer du då och då i kontakt med blygerhundar - hundar som är rädda/osäkra/reaktiva. Om du vill bli bättre på att ta hand om dessa kunder är det här utbildningen för dig. Oavsett om du är instruktör, djursjukvårdare, jobbar på trim eller dagis får du under den här helgen redskap för att bemöta blygerhundarna på bästa sätt så att de blir tryggare i situationen. Du får veta hur du kan anpassa miljön, hur du kan läsa hunden och hur det går att jobba förebyggande. Ett block är dessutom vikt åt hur du kan lägga upp egna blygerkurser med fokus både på självförtroende och problemlösning. 

På denna teoretiska yrkesutbildning medverkar du utan hund, men ett antal blygerhundar kommer medverka för att demonstrera bemötande, praktiskt arbete och visa exempel. 

Utbildare: Jessica Mann driver Motiverade hundar där hon håller kurser i allt från specialsök till tävlingslydnad och trickskurser, och dessutom specialicerat sig på kurser och läger för blygerhundar - hundar med olika rädslor. Tillsammans med en kollega håller hon instruktörs- och hundbeteendeutredarutbildningar i namnet Attityd hundkunskap. 2017 gav hon ut boken ”Blygerhundar - så gör du din hund till en superhjälte” som mottagits med strålande kritik av både hundägare och fackpersoner. Hon är en omtyckt instruktör och föreläsare och äntligen kommer hon till Glada Jyckar! 

Jessica tränar och tävlar sin tollare och sina tre border collies i en rad olika sporter - heelwork to music, freestyle, tävlingslydnad, nosework, rally och vallning - och tycker att samspelet med hundarna är det bästa som finns. Evenemangsfoto: Patrik Bergenstav

Tid: 26-27 januari kl 10-17

Plats: Vi håller till i Glada Jyckars lokal på Ålstensgatan 2 i Bromma. 

Pris: 3200 kr/deltagare. I priset ingår frukt, fika, goodiebag och diplom efter avslutad utbildning. Lunch kan tas med eller köpas i närområdet. 

Förkunskaper: Utbildningen riktar sig till hundyrkesverksamma och för att ha full behållning av dess innehåll bör du ha goda kunskaper om hundar och hundträning.  

Mer information om alla våra kurser och utbildningar hittar du här.

Vägbeskrivning till lokalen hittar du här

Har du frågor kring utbildningen? Kontakta Kicki på 070-6824347 eller kicki@gladajyckar.se.  

Bokning sker genom att klicka på knappen ”Till Anmälan” nedan. Om utbildningen är fullbokad så visas texten ”Det finns endast reservplatser kvar” eller ”Det finns tyvärr inga platser kvar”. 

VÄLKOMNA!

Mer av: Glada Jyckar AB

Pris :  3200 SEK
Till att visa formulär
Lägg till i kalendern

Funderingar?

Vi diskuterar gärna dina tankar och idéer och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss nedan.