Boosta är eventet för dig som vill ta nästa steg i ditt företagande. Vi kan kalla det att växa, men vi vill ju alla växa olika. Olika snabbt och på olika sätt.

Under en förmiddag får du inspiration från flera företagare som har gjort och som just nu gör sina tillväxtresor. Du får tid att tillsammans med andra reflektera över det du hört, utifrån dina förutsättningar och behov. Sedan blir det verkstad där du får utforska vad du kan göra för att ta nästa steg med ditt företag.

På programmet står soffsamtal där vår moderator, Sofia Göth, pratar med företagare som inspirerar med sina tillväxtresor. Mellan soffsamtalen blir det korta workshops där du får reflektera tillsammans med andra och komma fram till vad som skulle kunna bli ditt nästa steg. Grupperna matchas i förväg utifrån uppgifter om bransch med mera som du lämnar vid anmälan.

Tanken är att du som deltagare ska lämna dagen påfylld med inspiration och med något konkret att själv jobba vidare med. På köpet får du träffa andra företagare med möjlighet till nya kontakter och erfarenhetsutbyte.

 

Inspiratörer på scenen:
Annacarin Holmgren - Fastighetsbyrån
Fredric Wedin - Verkställande Byrån
Eva Hörnblad Nilsson & Susanne Hörnfeldt - ESSE
John Vestberg - Clavister (filmad intervju)

Moderator: Sofia Göth 

Funderingar?

Vi diskuterar gärna dina tankar och idéer och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss nedan.