Berikning är något man pratar mycket om bland djurparksdjur men även våra sällskapsdjur mår bra av berikning i vardagen. Berikning är det lilla extra vi kan göra för våra hundar i vardagen och det leder även till en bättre relation mellan hundar och ägare. Under det här föredraget kommer vi gå igenom vad berikning är, varför det är bra för våra hundar och ni kommer få massor med olika tips och idéer på berikningar. 

Föredraget hålls i en lättsam ton och med glimten i ögat. Praktisk inlärningsteori varvas med konkreta exempel på förhållningssätt och övningar som leder er i rätt riktning.  Föredragen riktar sig både till blivande, nyblivna och gamla inbitna hundägare.

Föredragshållare: Rebecca Rudhe, etolog

Plats: Vi håller till i Glada Jyckars mysiga lokal på Ålstensgatan 2 i Bromma. 

Pris: 190 kr/deltagare 

Vi tar en ordentlig mingelpaus mitt i. Enklare fika (kaffe, te, kaka och frukt) ingår. 

Meddela Rebecca på rebecca@gladajyckar.se om du behöver ha med hunden under föredraget så håller vi koll på att det inte blir för många hundar i lokalen. Vi rekommenderar dock att du i första hand lämnar hunden hemma eftersom det blir trångt och långtråkigt ur hundperspektiv.  

Mer information om alla våra föredrag hittar du här.

Vägbeskrivning till lokalen hittar du här

Bokning sker genom att klicka på knappen ”Till Anmälan” nedan. Om föredraget är fullbokat så visas texten ”Det finns endast reservplatser kvar” eller ”Det finns tyvärr inga platser kvar”. 

VÄLKOMNA!

Funderingar?

Vi diskuterar gärna dina tankar och idéer och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss nedan.