Att ha en rädd hund är hjärtskärande. Att se sin bästa vän vilja fly eller slåss, att ständigt få förklara för omgivningen varför hunden gör som den gör, varför den inte vill hälsa och hela tiden ta hänsyn till hundens speciella behov i alla situationer är hårt arbete. 

På den här föreläsningen får du många konkreta tips på hur du stärker din hunds självförtroende. Du får också träningstips för specifika rädslor och förklaring till varför hundar är rädda.

Du får tips hur du kan bete dig de dagar du inte orkar vara en superhjälte, och när det inte går att träna. Dessutom pratar Jessica om hur du bättre kan förstå din hund genom att prata om vad rädslor är, hur stress fungerar och hur hundar kommunicerar. Målet är att förändra känslan hos hunden – göra den gladare och mindre rädd.

Föredragshållare: Jessica Mann driver företaget Motiverade hundar där hon håller kurser i allt från specialsök till tävlingslydnad och trickskurser, och dessutom specialicerat sig på kurser och läger för blygerhundar - hundar med olika rädslor. Tillsammans med en kollega håller hon instruktörs- och hundbeteendeutredarutbildningar i namnet Attityd hundkunskap. 2017 gav hon ut boken ”Blygerhundar - så gör du din hund till en superhjälte” som mottagits med strålande kritik av både hundägare och fackpersoner. Hon är en omtyckt instruktör och föreläsare och äntligen kommer hon till Glada Jyckar! 

Jessica tränar och tävlar sin tollare och sina tre border collies i en rad olika sporter - heelwork to music, freestyle, tävlingslydnad, nosework, rally och vallning - och tycker att samspelet med hundarna är det bästa som finns. Evenemangsfoto: Patrik Bergenstav

Tid: 25 januari kl 18-21

Plats: Vi håller till i Glada Jyckars mysiga lokal på Ålstensgatan 2 i Bromma. 

Pris: 390 kr/deltagare 

Eftersom det är fredagkväll tar vi en mingelpaus mitt i och bjuder på bubbel (alkoholfritt) och snacks till alla deltagare, samt en goodiebag att ta med hem till vovven. 

Av utrymmesskäl kan tyvärr inga hundar följa med på föredraget.  

Mer information om alla våra föredrag hittar du här.

Vägbeskrivning till lokalen hittar du här

Har du frågor kring föredraget? Kontakta Kicki på 070-6824347 eller kicki@gladajyckar.se.  

Bokning sker genom att klicka på knappen ”Till Anmälan” nedan. Om föredraget är fullbokat så visas texten ”Det finns endast reservplatser kvar” eller ”Det finns tyvärr inga platser kvar”. 

VÄLKOMNA!

Funderingar?

Vi diskuterar gärna dina tankar och idéer och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss nedan.