Vad säger hunden, till oss, till andra människor, till andra hundar? Är alla hundar som viftar på svansen glada? Är alla hundar som morrar arga? Det här är några av frågorna vi kommer diskutera under detta föredrag. Vi kommer prata om olika situationer och försöka tolka vad hundarna vill berätta för oss, eller andra människor eller hundar. Ju bättre vi kan läsa våra hundar desto lättare har vi att tolka och hjälpa de i olika situationer. 

Föredraget hålls i en lättsam ton och med glimten i ögat. Praktisk inlärningsteori varvas med konkreta exempel på förhållningssätt och övningar som leder er i rätt riktning.  Föredragen riktar sig både till blivande, nyblivna och gamla inbitna hundägare.

Föredragshållare: Rebecca Rudhe, etolog

Plats: Vi håller till i Glada Jyckars mysiga lokal på Ålstensgatan 2 i Bromma. 

Pris: 190 kr/deltagare 

Vi tar en ordentlig mingelpaus mitt i. Enklare fika (kaffe, te, kaka och frukt) ingår. 

Meddela Rebecca på rebecca@gladajyckar.se om du behöver ha med hunden under föredraget så håller vi koll på att det inte blir för många hundar i lokalen. Vi rekommenderar dock att du i första hand lämnar hunden hemma eftersom det blir trångt och långtråkigt ur hundperspektiv.  

Mer information om alla våra föredrag hittar du här.

Vägbeskrivning till lokalen hittar du här

Bokning sker genom att klicka på knappen ”Till Anmälan” nedan. Om föredraget är fullbokat så visas texten ”Det finns endast reservplatser kvar” eller ”Det finns tyvärr inga platser kvar”. 

VÄLKOMNA!

Mer av: Glada Jyckar AB

Pris :  190 SEK
Till att visa formulär
Lägg till i kalendern

Funderingar?

Vi diskuterar gärna dina tankar och idéer och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss nedan.