En unik möjlighet att till självkostnadspris (lokalhyra och fika) lyssna till tre olika föreläsare som till vardags arbetar med unga kvinnor med svåra självskadebeteenden, trauman, ätstörningar, tvångssyndrom med eller utan funktionshinder. Du kommer få lyssna till hur behandling av komplexa besvär kan utformas, hur man bemöter och behandlar personer med suicidnära beteenden, hur behandling av komplexa trauman går till samt hur man måste anpassa sina insatser till personer med olika typer av kognitiva funktionshinder/funktionsskillnader. Naturligtvis beskrivs också lite kring funktionen bakom olika tillstånd och därmed också hur man kan förstå detta utan att "demonisera" komplexa svårigheter. 
De tre föreläsarna driver Segesholms, Trolletorps och Österlenportens behandlingshem som med olika åldersspann har ovan nämnda målgrupp i fokus. De jobbar alla kliniskt, dvs som behandlade psykolog/psykoterapeut samt utreder komplexxa tillstånd. De är ofta anlitade föreläsare & handledare inom olika verksamheter. Johan och Richard är dessutom forskande inom området. Thomas har varit medförfattare till 4 böcker om psykologi och psykologisk behandling. 

Priset är som sagt självkostnadspris och då ingår en heldag (10.30-17) med fika. Lunch ingår ej.  350 kr inkl 70kr i moms. Totalt 350 kr för denna dag alltså!

Anmälan är bindande men plats kan överlåtas vid förhinder. Faktura skickas automatiskt till den e-postadress som du använder när du anmäler dig och ingen annan faktura skickas. Om du behöver ha ngn speciell märkning på fakturan så är det viktigt att du skriver det själv med andra ord.

Platserna är begränsade så det är först till kvarn som gäller. Lokal är Stadsbiblioteket, Tullslätt 4 i Kalmar.

Väl mött i oktober!

Liknande evenemang

Funderingar?

Vi diskuterar gärna dina tankar och idéer och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss nedan.