Vi är enormt glada och stolta att få meddela att tjejerna bakom boken Food Pharmacy kommer till Mälarö Träningsverk på vårt event Happy Sunday 4:e februari 2018!

Tjejerna som har slagit igenom STORT med 2017 mest sålda bok Food Pharmacy som handlar om tarmfloror, goda bakterier och antiinflammatorisk mat och hur vi kan äta oss till ett friskare liv. De skriver om hur mycket vi själva kan påverka genom det vi äter.
Fokusera på vad du ska tillföra kroppen för härligheter snarare än vad du ska utesluta, så brukar det där andra lösa sig av bara farten. Kroppen kollapsar inte om det slinker ner en glasstrut eller Pina Colada. Visst, det stärker kanske inte vår tarmflora, men är det något vi har lärt oss så är det att tarmfloran inte mår bra av ångest. Vi föreslår att vi lägger ner allt vad hälsostress och dåligt samvete heter en gång för alla!

Boka dig till denna föreläsning!

Mer av: Mälarö Träningsverk AB

Pris :  250 SEK
Till att visa formulär
Lägg till i kalendern 2018-02-04 00:00:00 America/Los_Angeles FOOD PHARMACY Föreläsning kl.10:30 För mer detaljer : Mälarö Träningsverk AB FREQ=DAILY;INTERVAL=1;COUNT=5

Funderingar?

Vi diskuterar gärna dina tankar och idéer och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss nedan.