Detta är kursen för Hundfamiljen som vill hitta roliga vägar till ett riktigt positivt vardagsliv. Här kommer vi att både "leka kurragömma" och träna cirkuskonster. 

Att hitta enkla sätt att förgylla de dagliga promenaderna är högst uppskattat av hunden.
Vi hoppas på bra väder och att kunna vistas mycket utomhus, där vi jobbar vid olika "stationer" med såväl balans, problemlösning och nosarbete. 

Uppgifterna kommer att anpassas efter den enskilde hunden och dess familjemedlemmar - så tveka inte över att din hund kanske aldrig förut varit på någon kurs! Det här är, som sagt, Familjehundarnas läger!

Vi kommer att göra en del skojtävlingar. Dessutom blir det en möjlighet att prova på agility på HUNDraelvans plan.

Instruktör: Åsa Tova Bergh, erfaren hundindstruktör & beteendecoach samt författare till 8 hundböcker. I kursavgiften 2000:- för en hund ingår kursboken "Ut & lek med din hund!" samt fika för små- och stora hussar & mattar under hela kursen. Självklart diplom efteråt! 

Kursdatum: 18-20 juni. Detta är tisdag till torsdag före midsommar. Det finns en del möjligheter att övernatta på HUNDraelvan - eller att bo i husvagn/husbil/tält på gården.
För lite högre standard rekommenderas campingstuga eller annat boende i närområdet. Om ni vill fortsätta sommaräventyret finns det en hel del intressanta resmål att besöka efter lägret.

Maximerat till 6 familjer. Små eller stora familjer - små eller stora hundar... Alla är varmt välkomna!

Funderingar?

Vi diskuterar gärna dina tankar och idéer och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss nedan.