Nätverka och utveckla företaget på en och samma gång

Toric Center bjuder in företagare till en heldag där företagsutveckling är temat och fika och mingel själva konceptet. Det blir föreläsningar varvat med mingel och mat. Dagen bjuder på fyra föreläsningar med skiftande ämnen men med det gemensamt att ge er verktyg att utveckla era företag.

Charlie Söderberg är känd från TV. Kanske främst från Lyxfällan men också från SVT:s långkörare Plus och Tonårsbossen. Charlie är privatekonomisk rådgivare och har skrivit flera böcker, bland annat Ett rikare liv. I sin föreläsning delar han med sig av sina erfarenheter och bjuder er på verktyg för att skapa ett liv och företag med mer energi och bättre ekonomi.

Mattias Franzén är en av Sveriges främsta marknadsföringsexperter Vanligtvis arbetar han med företagsledare som vill få sina företag att växa. Han lär dem system som effektiviserar marknadsföringen och hjälper dem att öka omsättningen direkt och år efter år. hjälper företagsledare att ta fram marknadsplaner och förbättra sitt sätt att marknadsföra sig.

Tim Håman har under många år arbetat med företagsutveckling och finansiering från idé till fullt utvecklat företag. Han hjälper företag med crowdfunding. Han kommer att förklara vad crowdfunding är, vilka olika finansieringslösningar som finns inom området och hur man lyckas med en sådan finansiering.

Maria Lifv är dagens värd och mångsysslare med hästarna i centrum. Maria är Toric Center, ett företag med många ben att stå på. Gårdens vackra torihästar används för köruppdrag, allt från bröllop till att köra Göteborgs tomte längs avenyn. Dessutom erbjuder Toric Center utbildning, försäljning och uppfödning av hästar. Maria säljer också djurförsäkringar för Agria. Hon och familjen har under många år haft unga vuxna med sociala problem placerade hos sig via socialtjänsten. Så vem kan vara bättre lämpad att dela med sig och ge råd om hur man bemöter kunder, av alla sorter, på bästa sätt.

Det blir en dag man inte vill missa, späckad med intressanta föredrag, mat, nätverkande och mingel. Skynda att anmäla er, antalet platser är begränsat.

Funderingar?

Vi diskuterar gärna dina tankar och idéer och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss nedan.