Välkommen till Mundekulla Folk och Jazzdagar 14-16 juni 2019!

Så här anmäler du dig! 
Här kan du boka biljetter till separata programpunkter och till kost och logi i samband med Mundekulla Folk och Jazzdagar den 14-16 juni. Vill du övernatta på Mundekulla bokar du ditt boende via detta formulär, och då ingår frukost.  Alla andra måltider behöver förbokas. Det finns också möjlighet till övernattning på närliggande hotell/vandrarhem. Om du önskar boka hel helgbiljett så hänvisar vi till den andra bokningslänken på hemsidan. 

Anmälan
Klicka på länken "Till anmälan" nedan varpå du bokar din biljett för de olika programpunkterna samt eventuellt mat och övernattning och betalar via kort varpå du registreras i vår databas. Därefter får du en e-post skickat till den e-postadress du uppger. Var noga med att skriva rätt adress. Kolla i skräppostmappen om du inte hittar e-posten i din inkorg. 

Helgens program
Helgens program inleds med workshops på Mundekulla fredag kl 15.00 med efterföljande aktiviteter och konserter under em och kvällen. Under lördag dagtid arrangerar vi tillsammans med Vilhelm Moberg-sällskapet en dag kring Mobergs kulturella gärning med föreläsningar och konsertteater bestående av föreställningen "Varje Våg" (baserad på Mobergs utvandrartrilogi). Föreställningen ackompanjeras av musik skriven av Peter Elmberg (Mundekullas grundare) i världsmusikanda från hans musikal "Hitkommarna". På kvällen erbjuds konserter med Sofia Karlsson och Christina & Rigmor Gustavsson med musiker.  På söndagen seminarium och musik med fokus på kvinnors skapande samt rundvandring på Mundekulla med musikinslag. Kvällsaktiviteterna söndagen den 16 juni (Fredrik LIndborg trio med stråkkvartett i Älmeboda kyrka kl 17.00 samt Voices of the world-konserten kl 21.00 i Bräkne Hoby kyrka) har fri entré/kollekt.
(Läs mer på www.mundekullajazz.se)

Övrigt program
Vi arrangerar även en förfestivalskonsert lö 11 maj kl 18.00 i Vissefjärda kyrka med Per Thornberg, solosaxofon som spelar Gullinmusik. Medverkar gör även Gunnel Mauritzson, sång och kantor Birgitta Olsson. 

Övernattning 
Det finns möjlighet att boka övernattning mellan lördag och söndag i Mundekulla via detta formulär. Rummen är nybyggda, ekologiska med bra komfort och dessutom tv-fria! 
I priset ingår bäddning och städ samt frukost. Övriga måltider förbokas.                          Om du kommer på egen hand och bokar del i dubbelrum får du dela detta med en man om du är man samt kvinna om du är kvinna. Notera i "övrigt-fältet" om du och en vän önskar dela rum under helgen. 

Vill du boka rum på Mundekulla men det rumsalternativ du önskar verkar fullbokat, skicka gärna ett mail till mundekullajazz@gunnel.nu med dina önskemål, så kan vi se vad vi har för möjligheter att tillgodose dessa. 

Mat
Vi serverar vegetarisk och minst 80% ekologisk mat. Vi erbjuder bla mjölk- och glutenfria alternativ för dig som önskar. Vi kan dock inte tillgodose tillfälliga dieter. På lördagkvällen serverar vi en lite mer exklusiv jazzmeny. Fika kommer finnas att köpa och lördag kväll öppnar vi vår Drink&Drive bar med alkoholfria drycker. 

Hitta hit 
Det vanligaste färdsättet till Mundekulla är med tåg till Emmaboda som inkommer från hela landet minst varannan timme. (3 tim från Göteborg, 4 tim från Stockholm). Därefter erbjuds Mundekullataxi som vi subventionerar och kostnaden är endast 150:-/bil (10 km). Denna bokar du på egen hand via Taxi Emma (0471-10100) gärna dagen innan avresa. Flyg inkommer till Kalmar, Ronneby och Växjö med flera avgångar/dag. För internationella flyg rekommenderar vi Köpenhamn och därefter direkttåg (3 tim) till Emmaboda.

 

MER FRÅN ARRANGÖREN

Läs mer & boka

Zen Coaching Advanced training Module 3, May 9-16 2020

09 mai 2020

Mundekulla Retreatcenter

Mundekulla Kurs Retreat Konferens

Kostnadsfritt

Liknande evenemang

Funderingar?

Vi diskuterar gärna dina tankar och idéer och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss nedan.