Grundkurs överförmyndare tillfälle 2

Lär överförmyndarverksamheten från landets mest kunniga personer på området. Vi är glada för att ha ett mycket starkt lag på planen. Utbildningen äger rum i Stockholm på Hotell Clarion Stockholm.

Clarion Stockholm är beläget vid Skanstull på Södermalm - en stadsdel känd för sitt stora utbud av restauranger, barer, shopping och gallerier. Hotellet har ett spa, restaurang med två barer. Hit tar du dig lätt med valfri grön linje från T-centralen mot antingen Skarpnäck (T17), Farsta Strand (T18) eller Hagsätra (T 19). Kliv av vid Skanstull. Hotellet ligger i anslutning till uppgången. Kommer du med bil eller taxi är adressen Ringvägen 98. I anslutning till hotellet finns ett Q-park garage.

Under tre dagar går vi igenom det grundläggande i överförmyndar-verksamheten. Som ny hos överförmyndaren kommer man att ”bombarderas” med mycket information och kommer också att få ta del av många åsikter om tingens ordning. Då är det extra viktigt att veta vad som hör till lag och andra rättskällor. Du som myndighetsperson måste vara väl förtrogen med regelverket och ha den kompetens som krävs för uppdraget. När du åker hem hoppas vi att du kan hitta rätt i föräldrabalken och andra relevanta författningar även om du inte är jurist.

Observera att denna kurs riktar sig i första hand till dig som inte varit så länge i verksamheten och inte gått någon tidigare grundutbildning. Men även du som är lite mer erfaren kan ha nytta av denna utbildning, eftersom den tar upp de flesta regler som man träffar på i den löpande verksamheten. 

Till att visa formulär

Vi diskuterar gärna dina tankar och idéer och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss nedan.

Enter Your Name
CONTACT DETAILS

Email: hello@eventry.com

Phone: 010 - 10 10 340