Höstlovskursen riktar sig till barn och ungdomar och den här gången är temat hundcirkus. Vi kommer träna in olika tricks och tillsammans sätta ihop en liten cirkusföreställning. Vi individanpassar svårighetsgraden så att den passar både nybörjare och mer erfarna ekipage! 

Vi håller till i vår mysiga lokal på Ålstensgatan och förutom massor med hundträning hinner vi med både lek och mys med vovvvarna. Om någon hund vill ha med sig flera människor (syskon, kompis, ...), så kostar det 390 kr per extra medföljande person. Maila till kurs@gladajyckar.se för att boka in extra personer så ordnar vi det i efterhand. Om ni vill anmäla flera hundar så gör ni dock en separat anmälan för varje ekipage. 

Observera att både barn/ungdom och hund måste trivas i grupp för att passa på kursen! I övrigt krävs inga förkunskaper eller andra krav... :D  

Antal deltagare: max 6 hundar
Instruktör: Rebecca Rudhe 
Plats: Ålstensgatan 2, Bromma
Pris: 2190 kr
I kursavgiften ingår: Skriftlig sammanfattning, goodiebag samt diplom. 

Vägbeskrivning till kursplatsen hittar du här. Mer information om våra trickskurser hittar du här Mer information om våra barn- och ungdomskurser hittar du här Här hittar du våra allmänna villkor och kan bland annat läsa vad som gäller angående löptikar, sjukdom och vaccination. Bokning sker genom att klicka på knappen ”Till anmälan” nedan. Om kursen är fullbokad så visas texten ”Det finns endast reservplatser kvar” eller ”Det finns tyvärr inga platser kvar”. 

VÄLKOMNA!

 

Mer av: Glada Jyckar AB

Pris :  2190 SEK
Till att visa formulär
Lägg till i kalendern

Funderingar?

Vi diskuterar gärna dina tankar och idéer och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss nedan.