Hantera hundmöten på promenaden och i vardagen

Har du problem med hundmöten på dina promenader? Gör din hund utfall, blir uppspelt eller försöker fly så fort den får syn på en annan hund? Att möta en annan hund ute på promenaden när hunden går i koppel är svårt för många hundar och orsaken bakom det kan vara väldigt varierande. Därför är det viktigt att man hittar rätt träningsmetod just för din hund!

På kursen finns det endast 4 platser för att skapa plats och utrymme för alla. Vi kommer att arbeta med mycket avstånd och många gånger med en hund i taget för att skapa förutsättningar för just er hund och för att lära oss av varandra. Under kursen går vi bland annat igenom de fyra inlärningssätten och tittar på hur vi kan använda dessa för att arbeta med era bekymmer.

  • Habituering
  • Klassisk inlärning
  • Operant inlärning
  • Social inlärning

Efter kursen får du ett individuellt träningsprogram för hur du ska fortsätta din träning tillsammans med din hund.

Datum: Start 17 september, övriga datum: 24 sept, 1 okt, 8. okt

Tider: 18.00-19.30

Plats: Rådmansö Skola (Utomhus)

Pris: 1800 kr

Antal platser: 4 st 

Vägbeskrivning till kursen hittar du här. Du hittar information om allmänna villkor och vad som gäller vid sjukdom eller löp här

Bokning sker genom att knappen "Till Anmälan" Om kursen är fullbokad så visas texten ”Det finns endast reservplatser kvar” eller ”Det finns tyvärr inga platser kvar”.  

Mer av: Fredriks Hund & Friluftsliv

Pris :  1800 SEK
Till att visa formulär
Lägg till i kalendern

Funderingar?

Vi diskuterar gärna dina tankar och idéer och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss nedan.