Har du problem med hundmöten på dina promenader? Blir din hund överexalterad, arg eller försöker fly därifrån? 

Att möta en annan hund på promenaden i koppel kan vara svårt för många hundar och anledningen till det kan variera mycket. Därför är det viktigt att vi försöker hitta vad det är som ligger bakom och göra en åtgärdsplan för det. 

Under den här kursen tittar vi på olika sätt för att hjälpa hunden att hantera hundmöten i vardagen. För att ge bästa förutsättningar för hundarna och mycket personlig feedback till er är det max 4 deltagare på kursen.  

Kursen är på 3 tillfällen varannan vecka vilket ger er mer tid att träna mellan varje kurstillfälle.  

Har du en hund med stor utfallsproblematik kan det vara bra att boka in en problemutredning först så att det inte blir för svårt för hunden. Är du osäker så kontakta oss innan bokning.

Max antal deltagare: 4

Plats: Näsby, Täby (Vid Näsby slott)

Instruktör: Fredrik Karlsson

Övrigt: Vi kommer att vara utomhus hela kursen så ta med er kläder så att ni klarar av att även vara stilla en stund under kursen. 

Pris: 2190 kr 

I kursavgiften ingår: Informationsblad, skriftlig sammanfattning efter varje kurstillfälle, goodiebag samt diplom. 

Vägbeskrivning till kursplatsen hittar du här. Mer information om våra valpkurser finns här. Bokning sker genom att klicka på knappen ”Till anmälan” nedan. Om kursen är fullbokad så visas texten ”Det finns endast reservplatser kvar” eller ”Det finns tyvärr inga platser kvar”. 

VÄLKOMNA!

 

Mer av: Glada Jyckar AB

Pris :  2190 SEK
Till att visa formulär
Lägg till i kalendern

Funderingar?

Vi diskuterar gärna dina tankar och idéer och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss nedan.