Hantera hundmöten

På Glada Jyckars kurs i hundmöten tränar vi hundarna i att kunna vistas nära och passera andra hundar, utan att gå upp i varv. Vi tränar följsamhet, kontakt och koppelgående med de andra hundarna som störning. Vi varvar teori och praktik och lägger upp träningen så att hundarna lyckas och får belöning för önskvärda beteenden. Genom att gradvis göra övningarna svårare och svårare (i takt med vad hunden klarar) så ökar hundens förmåga att hålla sig lugn i svåra situationer. Svårighetsgraden på övningarna anpassas efter varje individ och situation.

Är du osäker på om din hund klarar att vara med på kursen eller ej? Maila pernilla@gladajyckar.se och berätta om din hund så går vi igenom om kursen passar er. 

Max antal deltagare: 6 

Instruktör: Pernilla Petersson

Övrigt: Kursen består av 5 tillfällen där vi varvar teori och praktik utomhus, första tillfället är teoripass utan hund. 

OBS! Notera att kursen gör uppehåll den 28 september 

Vägbeskrivning till kursplatsen hittar du här

Mer information om våra tema- och intensivkurser finns här

Här hittar du våra allmänna villkor och kan bland annat läsa vad som gäller angående löptikar, sjukdom och vaccination. Bokning sker genom att klicka på knappen ”Till anmälan” nedan. Om kursen är fullbokad så visas texten ”Det finns endast reservplatser kvar” eller ”Det finns tyvärr inga platser kvar”. Vi tillämpar kortbetalning vid bokningstillfället. Kontakta oss på kurs@gladajyckar.se om du har några frågor eller om du har behov av annan betalningsmetod. 

VÄLKOMNA!

Till att visa formulär

Vi diskuterar gärna dina tankar och idéer och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss nedan.

Enter Your Name
CONTACT DETAILS

Email: hello@eventry.com

Phone: 010 - 10 10 340