På Glada Jyckars kurs Hantering och kloklippning går vi igenom hur du kan underlätta hanteringträningen med din hund. Ju mer vi och hunden är förberedda på olika hanteringssituationer desto lugnare kan vi hålla oss när olyckan ev dyker upp. Vi kommer arbeta utifrån frivillig hantering där vi både lär hundarna att säga till när det är okej att vi hanterar och inte, sk start-, stoppsignal. Vi kommer via tricksträning och olika hanteringsträningar se till att hundarna tycker att det är roligt med olika typer av hantering, alltifrån att ge ögondroppar, lägga tassbandage till tandborstning och klippa klorna. Vi individanpassar träningen så kursen passar både er som vill arbeta förebyggande och för er som ev hamnat i en ev negativ spiral. Det yttersta målet är att hunden ska älska att bli ompysslad!


Antal deltagare: max 6 hundar
Plats: Ålstensgatan 2
Pris: 1690 kr
Instruktör: Rebecca Rudhe
Övrigt: Vi varvar teori och praktik inomhus.
I kursavgiften ingår: Skriftlig sammanfattning efter varje kurstillfälle, goodie-bag och diplom.  

Vägbeskrivning till kursplatsen hittar du här Mer information om våra hanteringskurser hittar du här. Här hittar du våra  och kan bland annat läsa vad som gäller angående löptikar, sjukdom och vaccination.allmänna villkor

Bokning sker genom att klicka på knappen ”Till anmälan” nedan. Om kursen är fullbokad så visas texten ”Det finns endast reservplatser kvar” eller ”Det finns tyvärr inga platser kvar”. 

VÄLKOMNA!

Mer av: Glada Jyckar AB

Pris :  1690 SEK
Till att visa formulär
Lägg till i kalendern

Funderingar?

Vi diskuterar gärna dina tankar och idéer och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss nedan.