Happy Dog Camp 2019 är årets roligaste, härligaste och lärorikaste upplevelse för dig och din hund! 

Det blir tre fullmatade dagar med fokus på vardagslydnad och aktivering. Vi lägger stort fokus på att alla ska trivas och ha kul tillsammans så det finns gott om tid avsatt för promenader, god mat, småprat och umgänge. 

Det kommer finnas en grundstomme med gemensamma aktiviteter, där man på vissa av dem delas in grupper efter kunskapsnivå. Dessutom kommer det att finnas block med valbara aktiviteter utifrån intresseområde. Vi lovar att det kommer finnas något för alla! 

Det exakta kursinnehållet anpassas efter deltagarnas förkunskaper och önskemål, men här är några exempel på teman som kan finnas med: 

 • samarbete och kontakt (oavsett vad som händer runt omkring) 
 • grundläggande vardagsbeteenden som sitt, stanna kvar, inkallning och koppelgående
 • passivitet och avkoppling
 • lek- och belöningsutveckling 
 • hundmöten
 • vardagsaktivering/mental stimulans
 • prova på eller träna vidare på hundsporter och hundaktiviteter som exempelvis rallylydnad, agility, personspår, Nose Work, kanterellsök och hundfotografering som aktivering. 
 •  

  Vi individanpassar svårighetsgraden i respektive övning, så aktiviteterna passar både dig som är nybörjare och dig som har lite mer förkunskaper. Meddela oss om du och din hund har några specifika önskemål eller behov. 

  Instruktörer: Kicki Fellstenius (hundinstruktör och hundpsykolog), Rebecca Rudhe (hundinstruktör och etolog), mfl (vi fyller på med fler instruktörer från Glada Jyckars duktiga gäng efterhand som vi vet hur många deltagare det blir och vilka önskemål som finns)

  Plats: Hunduddens Träningscenter, på vackra Djurgården i Stockholm

  Pris: 3790 kr per ekipage. För medföljande människa utan hund tillkommer 1790 kr. Välj då "2 deltagare" vid bokningen. Om ni vill boka in flera ekipage (dvs med flera hundar) måste dessa dock läggas upp som flera separata bokningar. 

  Anmälan: Anmälning pågår ända fram till kursstart, men antalet platser är begränsade så först till kvarn. Hör av dig till oss på kurs@gladajyckar.se om du vill ha hjälp med bokningen, eller behöver annan betalningsmetod än swish eller betalkort. 

  I kursavgiften ingår: Kompendier med teori och övningar, skriftliga sammanfattningar, goodiebag samt diplom. Lunch ingår lör-sön och fika fre-sön. 

  Övrigt: Kursen hålls både inomhus och utomhus, så kläder efter väder! Aktiviteten är ett dagläger (se respektive kurstillfälle för start- och sluttid varje dag). Om intresse finns kommer vi även att arrangera en frivillig kvällsaktivitet med mat och mys på fredag och/eller lördag kväll. Kostnad på 590 kr per person och kväll tillkommer för detta. 

  Varmt välkommen att kontakta oss på kurs@gladajyckar.se om du vill ha tips på boende eller har några andra frågor eller funderingar! 

  Vägbeskrivning till kursplatsen hittar du här. Mer information om våra vardagslydnadskurser finns här. Här hittar du våra allmänna villkor och kan bland annat läsa vad som gäller angående löptikar, sjukdom och vaccination.

  Bokning sker genom att klicka på knappen ”Till anmälan” nedan. Om kursen är fullbokad så visas texten ”Det finns endast reservplatser kvar” eller ”Det finns tyvärr inga platser kvar”. 

  VÄLKOMNA!

  /Kicki & Rebecca 

  Mer av: Glada Jyckar AB

  Pris :  3590 SEK
  Till att visa formulär
  Lägg till i kalendern

  Funderingar?

  Vi diskuterar gärna dina tankar och idéer och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss nedan.