På kursen "Hundfotografering som aktivering" fokuserar vi på att lära hunden tricks och beteenden som gör sig bra på bild. Dessutom får du lära dig hur du ska göra för att din hund ska ÄLSKA när du plockar fram kameran! Kanske har din hund en karriär som fotomodell att se fram emot efter kursen?

Kursen lämpar sig både för dig som vill fotografera med mobilkameran och för dig som vill fotografera med en mer avancerad kamera. En förutsättning är dock att du själv har koll på tekniken du använder. Vi fokuserar i första hand på att lära hunden ett antal olika beteenden som gör dina bilder roligare, finare och bättre. Vi kommer även prata lite grann om bildkomposition och annat som påverkar hur bilderna uppfattas av mottagaren. 

Målet är att du och din hund ska få en ny rolig gemensam hobby som även leder till att du kan ta de fina hundfoton som din hund förtjänar! På köpet får vovven superbra mental stimulans/aktivering och ert samarbete förbättras. 

  • Instruktör: Kicki Fellstenius (hundpsykolog och hundinstruktör, dvs ej fotograf men fotointresserad på hobbynivå)
  • Plats: Hunduddens träningscenter, Djurgården 
  • Pris: 2190 kr 
  • I priset ingår skriftlig sammanfattning efter varje tillfälle, enklare fika samt diplom. 
  • Kursen genomförs i huvudsak inomhus, men eventuellt delvis utomhus. 
  • Liten grupp med max 6 deltagare. 

Vägbeskrivning till kursplatsen hittar du här.

Bokning sker genom att klicka på knappen ”Till anmälan” nedan. Om kursen är fullbokad så visas texten ”Det finns endast reservplatser kvar” eller ”Det finns tyvärr inga platser kvar”.

VÄLKOMMEN! 

Mer av: Glada Jyckar AB

Pris :  2190 SEK
Till att visa formulär
Lägg till i kalendern

Funderingar?

Vi diskuterar gärna dina tankar och idéer och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss nedan.