Pineapple Pineapple

Hypnoskurs: Lär dig hypnotisera dig själv och andra

Varför är hypnoskursen så populär?

Du upplever hypnos på ett lättsamt och fartfyllt sätt och du gör massvis med interaktiva praktiska övningar. Och du lär dig hypnos av en expert. En speciell kemi uppstår när din lärare Erik Olkiewicz undervisar eftersom han älskar att lära ut hypnos och att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter.

Om din lärare

Erik Olkiewicz gör saker med hypnos som få ens tror är möjliga. Han uppträder över hela Sverige med sin hypnosshow, är utbildad av de bästa hypnotisörerna i Storbritannien och USA och är certifierad NLP Master Practitioner. Han har anlitats av företag som Nordea, ICA, Tre och 7-Eleven. Det som gör Eriks hypnosshow så speciell är att han låter de roliga hypnosdemonstrationerna på scen illustrera något mycket större – hur vi kan använda våra tankar för att må bättre, skapa goda relationer och bli mer effektiva på jobbet.

Vilka borde gå hypnoskursen?

Alla kan ha användning av hypnos. Genom att lära sig att gå in i hypnos och förändra sitt mentala tillstånd kan man tänka i nya banor. Det är därför hypnos är ett så kraftfullt verktyg. Om du är coach, kommer hypnoskursen bygga ut din verktygslåda så att du kan hjälpa dina klienter bättre. Om du arbetar med kommunikation, försäljning eller påverkan, kommer hypnosutbildningen lära dig hur du kan påverka andra, snabbt och effektivt. Om du vill lära dig hur du kan styra din hjärna mot gladare, mer produktiva tankar, kommer du få användbara verktyg för att förbättra ditt eget mentala tillstånd. Om du helt enkelt bara är nyfiken på hypnos och vill lära dig mer om dess hemligheter, kommer hypnoskursen öppna en helt ny värld för dig.

Vad kommer du att lära dig på hypnoskursen?

Du kommer att upptäcka att det är lätt att lära sig hypnos. Efter helgkursen kommer du självsäkert kunna hypnotisera dig själv och andra, nästan var som helst och när som helst. Du kommer veta exakt vad du ska säga och vad du ska göra för att få det resultat du vill ha. Och du kommer att ha haft en rolig helg, ha fått nya vänner och fått testa hypnos under säkra, trygga former under överinseende av erfarna instruktörer. Glöm trötta utläggningar om hypnosens historia. Det här är en praktisk, interaktiv workshop i hypnos. Erik Olkiewicz anser att människor lär sig bäst och minns mer om kursdeltagarna får prova på allt själva, guidade av mentorer. Erik kommer att ge dig tydliga, pedagogiska instruktioner så att du och dina kurskompisar kan öva hypnos på varandra. Diskussionen efter varje övning kommer att ge nya insikter och många aha-upplevelser.

3 starka skäl till att gå hypnoskursen

1. Du kommer att lära dig att hypnotisera

Om du är nyfiken på hypnos, så är det här en utbildning för dig. Hypnos är mental träning på dunderhonung. Med hypnos kan du genom små förändringar skapa fantastiska resultat – hos dig själv och andra. Under kursen kommer du att se människor bli hypnotiserade live och få steg för steg-handledning så att du själv kan hypnotisera folk.

2. Din lärare är en god pedagog

Erik Olkiewicz har ett mål med kursen: Att du ska lära dig hypnos. Han vill att du självsäkert och med lätthet ska kunna använda dina nyvunna hypnoskunskaper. Därför kommer han att använda olika interaktiva övningar och pedagogiska metoder för att du ska känna dig trygg med att använda hypnos, även utanför kurslokalen om du så önskar.

3. Du lär dig nya sätt att uppnå dina mål

Oavsett vem du är, vad du arbetar med och hur du planerar att använda dina nya kunskaper… du har mycket att vinna på att förstå hur hypnos fungerar. Hypnos är i själva verket läran om sinnet. Genom att få en djupare insikt om hur du konstruerar dina tankar och vad du själv kan göra för att hjälpa dig själv och dina medmänniskor kommer du att få ett rikare liv.

 
 

Till att visa formulär

MER FRÅN ARRANGÖREN Erik Olkiewicz AB

Hypnoskurs 9-10 november 2019

09 november 2019

Stockholm

Erik Olkiewicz AB

Kostnadsfritt
9500 SEK

Liknande evenemang

MI-Kamratstödjarkurs - 17-18/12 2019 + 21/1 2020

17 december 2019

Stockholm

Coaching & Motivation Scandinavia AB

Kostnadsfritt
6125 SEK

Out of the Blue / MEN

07 februari 2020

Rösrath

Conscious Leadership Coaching BV

Kostnadsfritt
445 EUR

Introduction to CFT with professor Paul Gilbert

16 september 2020

København

Rikke Kjelgaard

Kostnadsfritt
6875 DKK

''Kom igang med ACT'' ved Rikke Kjelgaard

23 oktober 2019

København

Rikke Kjelgaard

Kostnadsfritt
5625 DKK

Fordybelseskursus i ACT ved Rikke Kjelgaard

20 november 2019

København

Rikke Kjelgaard

Kostnadsfritt
5625 DKK

Fordybelseskursus i ACT ved Rikke Kjelgaard med VIP rabat

20 november 2019

København

Rikke Kjelgaard

Kostnadsfritt
5625 DKK

Vi diskuterar gärna dina tankar och idéer och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss nedan.

Enter Your Name
CONTACT DETAILS

Email: hello@eventry.com

Phone: 010 - 10 10 340