Kursen är uppdelad på två tillfällen á 2 timmar. Första kurstillfället är måndagar kl 17:30. Andra kurstillfället är onsdag kl 17:30 under samma vecka, avvikelser kan förekomma. Under kursens gång går vi igenom allt från säkring och säkerhet till klätterteknik och bouldering. I slutat av tillfälle två görs ett skriftligt prov och ett praktiskt prov, vid godkänt resultat utfärdas det gröna klätterkortet. Med detta gröna kort får du säkra klättrar på våran klättervägg, och andra klätterväggar i Sverige.

Bra att veta Tänk på att sista-anmälningsdagen är dagen före kurstillfället kl 17:00, så var ute i god tid. Det går endast att anmäla sig via hemsidan. Efteranmälan är inte möjlig. Det går bra att komma ensam då vi parar ihop er i grupper. Samling sker vid utbildningsväggen i entrégatan i höjd med beachhallen. Ta med dig. Ha vanliga gymnstikskor till första tillfället, till andra tillfället får du låna klätterskor. Ha vanliga träningskläder. Har du egen klätterutrustning kan du ta med och använda den.

Anmälan är bindande och läkarintyg krävs för återbetalning av anmälningsavgiften eller för att få byta tid till andra kurs tillfällen. Kontakta oss för mera information. Det är viktigt att komma i tid. Vid sen ankomst, mer en 15min så är platsen förverkad.

Blir det för få deltagare kan kursen att ställas in, vi kontaktar dig och bokar in dig på nästa lediga kurstillfälle, eller betalar tillbaka anmälningsavgiften till dig. Har du frågor, kontakta ansvarig för kurser på Klatterkurser@iksu.se

Funderingar?

Vi diskuterar gärna dina tankar och idéer och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss nedan.