Den 30 augusti - 1 september kommer en av landets absolut mest kunniga personer att hålla en kurs på HUNDraelvan i Åsmon, Sollefteå kommun.
Iréne Westerholm (välkänd från både TV och radio) driver Hundläroverket i Stockholm. 

Detta är ett otroligt bra tillfälle att under trevliga former få experthjälp med rasspecifik hundträning! Du som har en hund av denna typ (eller blandras med dessa ”komponenter”) – TA CHANSEN! Läger, fredag kväll, hela lördag och söndag.

Under kursen kommer teori och praktik att varvas. Vardagslydnad. Hur tränar man bäst en sån här hund? Stresshantering. Lär din hund att slappna av. Vad spelar dominans och social status för roll i hundträning? Passivitetsträning. Inlärningsmetodik. Belöningssystem. Hur avancerar man i träningen? ”Skvallerträning” = hunden håller kontakt med dig istället för att handla på egen tass. Lydnadsövningar på individuell nivå. Förbudsträning. Varsågod. Loss. Inkallning. Koppelträning. Hälsa fint. Stanna stillastående/under rörelse.

Dessutom…tid för lek och spel! Ett roligt sätt att befästa kunskaperna! Här blir det stafett / skojtävling. ”En kamp där det lag som samarbetar bäst vinner!”

Pris 2500:- Fika och kompendium ingår.
Maximerat till 8 deltagare med hund. Möjlighet att delta som observatör utan hund för 1250:- 
Otroligt nyttigt om man t.ex. själv är instruktör - eller om flera familjemedlemmar följer med! Irenes hemsida www.hundlaroverket.se

Obs! Var beredd på en intensiv kurs, fullmatad med träning, teori och utrymme för vägledning. Även lördagskvällen kommer Irene att ge järnet för att deltagarna ska få ut maximalt. Så ladda med energi och bästa kurshumöret!

Anmälan är bindande.

Funderingar?

Vi diskuterar gärna dina tankar och idéer och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss nedan.