Att gå på promenad med sin hund kan både vara något helt fantastiskt och något ångestframkallande som ger slitage på både kropp och tålamod. Egentligen kan vi inte klandra hundarna då det är ett väldigt onaturligt beteende för dem och oftast är det faktiskt vi som har lärt dem att dra i koppel. På samma sätt ska vi här lära dem att inte dra!

Den här kursen är inspirerad från mina Temakurser - Gå fint i koppel men genom att lägga träningen på två tillfällen med lite träningstid mellan får ni här möjligheten att både få verktygen, kunna träna hemma i två veckor och därefter komma tillbaka och få återkoppling på hur det har gått! För koppelträning är något som kan ta tid att ändra, speciellt om vi har en hund som har gått och dragit i kopplet en längre tid.

Vi kommer att arbeta belöningsbaserat utan ryck och slit för att skapa lustfyllda promenader för både hund och hundägare där hunden jobbar för att göra rätt istället för att undvika att göra fel.  

Max antal hundar: 7 st

Datum: 17 september & 1 oktober

Tider: 20:00-21:00

Plats: Rådmansö Skola

Pris: 590 kr

Vägbeskrivning till kursen hittar du här. Du hittar information om allmänna villkor och vad som gäller vid sjukdom eller löp här

Bokning sker genom att knappen "Till Anmälan" Om kursen är fullbokad så visas texten ”Det finns endast reservplatser kvar” eller ”Det finns tyvärr inga platser kvar”.  

 

Funderingar?

Vi diskuterar gärna dina tankar och idéer och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss nedan.