I kursen lär du dig om BRTs historia, vad som utgör ett BRT-system, vad som krävs i den fysiska miljön för att det ska bli en BRT-linje och hur systemet kan implementeras. Kom och inspireras av goda exempel på BRT-lösningar, lär dig om svenska guidelines för BRT och delta i övning där vi tittar på hur man kan utforma en linje.

Arrangör: K2 - Nationellt kunskapscentrum för kollektivtrafik i samarbete med Trivector Traffic.

Plats: I Lund eller Malmö

Tid: 2 dagar i september (18-19 sept 2019).

Anmälan och avbeställning: Anmälan till kursen är bindande. Vid avbeställning senast 2 veckor före kursens början utgår 50 % av den totala kostnaden. Vid avbeställning mindre än två veckor före kursens början debiteras kursen i sin helhet. Byte av deltagare kan ske utan avgift när som helst före eller i samband med kursstart. Vid för få deltagare genomförs ej kursen.

Avgift och fakturering: Kurskostnaden är 9000 SEK exklusive moms. Kursmaterial, lunch, fika och biljetter till fallstudieplats ingår i priset.  

Kontaktinformation:
Innehåll och genomförande: Helena Svensson, K2, tel: 0705-09 90 89, helena.svensson@tft.lth.se K2 - Nationellt kunskapscentrum för kollektivtrafik http://www.k2centrum.se 
Anmälan: Jessica Hansson, på 046-222 7327 eller till jessica.hansson@education.lu.se 

 

MER FRÅN ARRANGÖREN

Läs mer & boka

2019 Programmering med ämnesdidaktisk inriktning för matematiklärare i gymnasieskolan och kommunal vuxenutbildning på gymnasial nivå

01 augusti 2019

Distanskurs

Lund University Commissioned Education

Kostnadsfritt

Funderingar?

Vi diskuterar gärna dina tankar och idéer och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss nedan.