LÄR DIG MER OM BUS RAPID TRANSIT (BRT)

Arrangör: K2 - Nationellt kunskapscentrum för kollektivtrafik i samarbete med Trivector Traffic.

Plats: K2, Bruksgatan 8, Lund alternativt Malmö

Tid: 2 dagar i september (18-19 sept).

I kursen lär du dig om BRTs historia, vad som utgör ett BRT-system, vad som krävs i den fysiska miljön för att det ska bli en BRT-linje och hur systemet kan implementeras. Kom och inspireras av goda exempel på BRT-lösningar, lär dig om svenska guidelines för BRT och delta i övning där vi tittar på hur man kan utforma en linje.

Anmälan och avbeställning: Vid för få deltagare genomförs ej kursen. Anmälan till kursen är bindande. Vid avbeställning senast 2 veckor före kursens början utgår 50 % av den totala kostnaden. Vid avbeställning mindre än två veckor före kursens början debiteras kursen i sin helhet. Byte av deltagare kan ske utan avgift när som helst före eller i samband med kursstart.

Avgift och fakturering: Kurskostnaden är 9000 SEK exklusive moms. Kursmaterial, lunch, fika och biljetter till fallstudieplats ingår i priset.  

Kontaktinformation: Innehåll och genomförande: Helena Svensson, K2, tel: 0705-09 90 89, helena.svensson@tft.lth.se K2 - Nationellt kunskapscentrum för kollektivtrafik http://www.k2centrum.se/ Anmälan: Jessica Hansson, på 046-222 7327 eller till jessica.hansson@education.lu.se 

MER FRÅN ARRANGÖREN

Funderingar?

Vi diskuterar gärna dina tankar och idéer och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss nedan.