Lekfull Vardagslydnad är en kul och nyttig kurs för dig och din vovve! Vi tränar på olika praktiska vardagsbeteenden, följsamhet och kontakt och gör olika lekar som förbättrar samarbetet mellan dig och din hund. Ett perfekt tillfälle att träna hunden med andra hundar runt er. Kursen passar alla typer av hundar, oavsett ras, ålder och tidigare träningsvana. Vi individanpassar övningarna inom ramen för kursen så att det blir lagom svårt för var och en.

Det är en fördel (men inget krav) om din hund kan grunderna i de vanligaste vardagslydnadsmomenten (sitt, ligg, stanna kvar, inkallning och gå fint) i störningsfria miljöer.  

Max antal deltagare: 7 hundar

Plats: Lumaparken, Hammarby Sjöstad

Pris: 2190 kr/hund 

Instruktör: Mari Ringkvist

Övrigt: Vi varvar teori och praktik utomhus. Kursen gör uppehåll på Skärtorsdagen.

I kursavgiften ingår: Kompendium med teori och övningar, skriftlig sammanfattning efter varje kurstillfälle, goodiebag samt diplom.

Vägbeskrivning till kursplatsen hittar du här Mer information om våra vardagslydnadskurser finns här Här hittar du våra allmänna villkoroch kan bland annat läsa vad som gäller angående löptikar, sjukdom och vaccination.

Bokning sker genom att klicka på knappen ”Till anmälan” nedan. Om kursen är fullbokad så visas texten ”Det finns endast reservplatser kvar” eller ”Det finns tyvärr inga platser kvar”. 

VÄLKOMNA!

Mer av: Glada Jyckar AB

Pris :  2190 SEK
Till att visa formulär
Lägg till i kalendern

Funderingar?

Vi diskuterar gärna dina tankar och idéer och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss nedan.