Intensivkursen Lekfull Vardagslydnad är en kul och intensiv kurs för dig och din hund.

Vi tränar på olika praktiska vardagsbeteenden, följsamhet och kontakt och gör olika lekar som förbättrar samarbetet mellan dig och din hund. Ett perfekt tillfälle att träna hunden med andra hundar runt er. Kursen passar alla typer av hundar, oavsett ras, ålder och tidigare träningsvana. Vi individanpassar övningarna inom ramen för kursen så att det blir lagom svårt för var och en.

Denna kurs genomförs som en del i slutet av Pernillas hundinstruktörsutbildning och erbjuds därför till ett kraftigt reducerat pris (50% rabatt). Pernilla är en erfaren hundtränare och pedagog och har backup både från sin handledare på utbildningen och från sin mentor på Glada Jyckar, vilket garanterar att ni kommer få lika hög kvalitet på kursen som med en diplomerad hundinstruktör. 

Antal deltagare: Max 6 hundar
Instruktör: Pernilla Peterson
Plats: Hunduddens träningscenter, Djurgården i Stockholm
Pris: 50% av 2190 kr, dvs 1095 kr
Övrigt: Detta är en intensivkurs (2 tillfällen à 3,5 h) och vi varvar praktiska övningar med teori, diskussion och passivitetsträning med basen inomhus, men även delvis utomhus. I kursavgiften ingår kompendium, goodiebag, diplom samt en skriftlig sammanfattning. 

Vägbeskrivning till kursplatsen hittar du här. Mer information om våra vardagslydnadskurser finns här. Här hittar du våra allmänna villkor och kan bland annat läsa vad som gäller angående löptikar, sjukdom och vaccination.

Bokning sker genom att klicka på knappen ”Till anmälan” nedan. Om kursen är fullbokad så visas texten ”Det finns endast reservplatser kvar” eller ”Det finns tyvärr inga platser kvar”. 

VÄLKOMNA!

Mer av: Glada Jyckar AB

Pris :  1095 SEK
Till att visa formulär
Lägg till i kalendern

Funderingar?

Vi diskuterar gärna dina tankar och idéer och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss nedan.