Lust, rörelser och ledarskap – vår livsfilosofi för att hålla liv i relationen och ihop familjen i +25 år.

 

En föreläsning med samtal och prova på olika rörelser för dig som känner att det gått slentrian i relationen, fastnat i kommunikationen, är vilsen inför hur hantera familjen eller helt enkelt känner att det är dags att ta alltihop till en ny nivå.

Vi börjar med att öppet och ärligt berätta om med- och motgångar och om avgörande husregler i vår livsfilosofi. 

Sedan bjuder vi in dig till ett avspänt samtal där dina frågor och funderingar blir en viktig del i mötet. När tidsramen är tillräckligt generös visar vi och provar du de kraftfulla rörelser vi använt själva och lärt ut till andra för att hantera stress, press och prestationer i snart 20 år. 

Förstås har vi koll på evolutionen, studerat olika teorier och är uppdaterade kring modern neurovetenskap. Det som verkligen hjälpt oss forma vår livsfilosofi är att och hur vi vågat blanda och prova oss fram till något hållbart som verkligen fungerar oss.

Börja föreläsningen på bästa möjliga sätt med att njuta av Trosa Stadshotell & Spas mysiga frukost (Bokar du tidigt dessutom till specialpris). Det tänkte i alla fall vi göra.

Ta med en filt eller Yoga-matta för rörelsepasset. Bekväma kläder är skönt men är absolut intet krav. Rörelserna är långsamma och du lär inte bli svettig.

Välkommen till en fantastisk förmiddag med oss och Trosa Stadshotell och Spa.

Anna och Torgny

ww.torgnysteen.com

Lust, rörelse och ledarskap - livsfilosofi för att hålla liv i relationen och ihop familjen i mot- och medgång i +25 år.

Pris  :  Kostnadsfritt {{eventDesc.event_Price}}

Mer av: Torgny Steen Research AB

Pris :  395 SEK
Till att visa formulär
Lägg till i kalendern 2018-02-04 00:00:00 America/Los_Angeles Lust, rörelse och ledarskap - livsfilosofi för att hålla liv i relationen och ihop familjen i mot- och medgång i +25 år. För mer detaljer : Trosa Stadshotell & Spa FREQ=DAILY;INTERVAL=1;COUNT=5

Funderingar?

Vi diskuterar gärna dina tankar och idéer och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss nedan.