I anmälningsavgiften ingår följande:

Mellanmålspåse
SwimRun-måltid (Grillbufé med dryck)
Transport till och från Marstrand (Koön - Marstrand) Startkit med nummerlapp, badmössa. Energi & vätska längs banan. Goodiebag med produkter från sponsorer och partners, effektförvaring, prisutdelning, olycksfallsförsäkring, tidtagning och säkerhetsorganisation.

Logi och middag på kvällen: För er om vill sova över eller äta något gott senare på kvällen - kommer det att snart finnas logipaket och middagspaket. Information läggs ut på vår hemsida.

Efter anmälan kommer ett bekräftelsemail. Detta är ert startbevis. Skriv ut och ta med till tävlingsdagen. Efter anmälan kommer ett bekräftelsemail. Detta är ert startbevis. Skriv ut och ta med till tävlingsdagen.

PUL Enligt personuppgiftslagen krävs samtycke för att spara personliga data, såsom t.ex. namn och kontaktuppgifter. När du registrerar dina uppgifter på denna blankett så kommer de att sparas i vårt register, och din registrering blir därför också ett godkännande för att spara uppgifterna. Informationen kommer inte vidarebefodras till tredje part utan ditt tillstånd, utom om så krävs för att bearbeta och fullgöra din order eller deltagande.

Anmälan är bindande först när startavgiften är betald. Ingen återbetalning sker. För att få pengarna tillbaka vid avanmälan pga. olycka eller sjukdom, skall du teckna försäkringen ”Startklar” hos Folksam. Mer information finns på www.startklar.nu

Funderingar?

Vi diskuterar gärna dina tankar och idéer och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss nedan.