Vi rekommenderar att du går din kurs efter att du gjort en efterkontroll, absolut tidigast 8 veckor efter förlossningen men vi rekommenderar att börja tidigast ca 3 månader efter förlossning och fram tills bebisen börjar krypa 

Har du frågor ring Heidi på 073 512 43 63 eller maila info@fodautanradsla.se 

Här nedan anmäler du dig och betalar direkt med kort eller faktura på 60 dagar. Om du väljer faktura betala hela summan samtidigt inom 60 dagar.

Var uppmärksam på att skriva in din korrekta e-mail adress så ditt bekräftelse e-mail kommer fram med adress och viktig information. Du bör också få en bekräftelse på att din kort betalning gått igenom. Om din kort betalning inte går igenom får du inom ca 30 min ett mail med en länk för att göra ett nytt försök. Om betalning ej gått igenom inom 2 h raderas din anmälan för att undvika dubbel registrering. Om detta sker går du bara in igen och gör om din anmälan från start. 

VILLKOR:  

KOM IHÅG ATT FYLLA I EVENTUELL RABATTKOD 

Det går inte att få pengar tillbaka i efterhand för ej utnyttjad rabattkod. Du kan endast utnyttja en rabattkod per anmälan. 

OBSERVERA ATT DIN ANMÄLAN ÄR BINDANDE. Vid sjukdom/förhinder kan du ta igen din kurs vid ett annat tillfälle i mån av plats. Återbetalning sker endast vid uppvisande av intyg för sjukdom. En administrationsavgift på 150 kr tas ut vid återbetalning. Du kan ta igen missade tillfällen i mån av plats. 

ÅNGERRÄTT 

Du har rätt att frånträda detta avtal utan att ange något skäl inom 14 dagar. Ångerfristen löper ut 14 dagar efter du anmält dig på denna hemsida.  

Vill du utöva ångerrätten ska du till kursarrangören skicka ett klart och tydligt meddelande om ditt beslut att frånträda avtalet (t.ex. ett brev avsänt per post eller e-post). För att du ska hinna utöva din ångerrätt i tid räcker det med att du sänder in ditt meddelande om att du tänker utöva ångerrätten innan ångerfristen gått ut. 

VERKAN AV UTÖVAD ÅNGERRÄTT 

Om du frånträder detta avtal kommer vi att betala tillbaka alla betalningar vi fått från dig, förutom en administrationsavgift på 150 kr. Återbetalningen kommer att ske utan onödigt dröjsmål och i vilket fall som helst senast 14 dagar från och med den dag då vi underrättades om ditt beslut att frånträda avtalet. Vi kommer att använda samma betalningsmedel för återbetalningen som du själv har använt för den inledande affärshändelsen, om du inte uttryckligen kommit överens med oss om något annat. 

 

MER FRÅN ARRANGÖREN

Läs mer & boka

Föda utan rädsla Instruktörsutbildning Alingsås 1-3 april 2019

01 april 2019

Årsta

Föda utan rädsla AB

Kostnadsfritt

Funderingar?

Vi diskuterar gärna dina tankar och idéer och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss nedan.