Välkomna till en härlig termin på Impulsedance i Helsingborg. 

Ni kan kontakta oss via mail: info@impulsedance.se eller via telefon 0708-218602  

Nedan följer våra villkor:  

Betalning: Om ni inte väljer att betala med kort direkt vid anmälan kan ni istället betala via vårt företags swish 123 453 85 59.Ange ort, namn och dansklass i meddelandet. Du kan även betala direkt i vår reception senast samma dag som din kurs startar. Betalning i receptionen måste ske innan din dansklass, tänk på att det kan vara kö vid kursstart så kom gärna 15 minuter innan! 

Adress:Våra kurser hålls på Pålsgatan 1 i Helsingborg

Kursen är  totalt 12 ggr. 

Stängt:Vi håller stängt under höstlovet vecka 44 .  

Ålder: Genom att godkänna dessa villkor bekräftar jag att jag är över 18 år eller att jag har målsmans godkännande att utföra bokningen.

Ångerrätt: Du har enligt distans och hemförsäljningslagen(2005:59) rätt  att ångra dig och avboka din anmälan genom att: Meddela oss skriftligen  senast 14 dagar efter det att vi har bekräftat din bokning på en kurs hos  oss.Meddelande om avbokning enligt ångerrätten ska lämnas skriftligen  via brev eller e-post, Meddelande om avbokning ska innehålla dina  personuppgifter, samt uppgift om den kurs du är anmäld till. Avbokar du din kurs enligt reglerna om ångerrätt har du rätt att återfå hela kursavgiften.Om kursen har startat och om du  deltagit vid ett kurstillfälle har du accepterat att avstå från  ångerrätten.  Förutom vad gäller ångerrätten enligt ovan är anmälan bindande 

Anmälan/Sjukdom Om kursen som du har anmält dig till är fullbokad eller har för få anmälningar för att starta återbetalas inbetalt belopp i sin helhet. Impulse förbehåller sig rätten att ändra tid och lärare om så blir  nödvändigt. Frånvaro efter kursstart berättigar inte till återbetalning av  kursavgiften. Om du på grund av sjukdom ej har möjlighet att fullfölja kursen och styrker detta med läkarintyg återbetalar vi kursavgiften för  den tid läkarintyget avser, minus admininstrationsavgift på 250 kr.

Funderingar?

Vi diskuterar gärna dina tankar och idéer och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss nedan.