En dag fylld med Nose Work nörderi. 

Hur kan vi ett bättre Nose Work ekipage? Vad är det som är svårt? Och för vem är den svår? Hunden eller oss? 😊 

På denna heldag riktigt grottar vi in oss i hundens fantastiska förmåga. Vi kommer att utmana både hunden men framförallt tror jag det blir utmaning för oss tvåbenta att tänka utanför boxen. 
Det krävs mer av dig som förare för att placerar er på tävling i NW3, det handlar om att kunna förstå din hunds kommunikation och hur ni samarbetar i söket. När ska vi säga färdig?!
Vi varvar praktiska övningar med teori där vi bl.a. går igenom regler för NW3 samt det mentala spelet, -vad är det som gör att vissa vinner? Hur kan vi (både hunden och jag) få mentalstyrka och självkontroll? Hur tränar vi för att förbereda inför tävling? 

Träningen är alltid individanpassad efter just dig och din hunds behov. Det är alltid bara en hund i taget som söker, allt för att den hunden ska kunna helt koncentrera sig i söket samt att hundarna får på så vis vila mellan söken och vi lär av att se på olika hundars sök.

Kursen för dig som riktigt vill ha en kul dag med din hund och andra Nose Work nördar.

Dagen håller en hög praktisk nivå och ger möjlighet till träning, diskussion och samtal. Din medverkan, dina idéer och dina frågor är därför en viktig ingrediens.

Förkunskap: Hunden ska vara uppflyttad till NW3 eller ha minst 2 diplom i NW2. 😁 

Max 4 ekipage 

Lärare: Lotta Bauer

Plats: Spillersboda

Tid: Söndag 26 maj -2019 klockan 10:00-16:30

Pris: 2275kr inkl moms + fika  

Har du några frågor hör av dig till info@hundelska.se eller 070-9201699

Boka din plats idag 🤩

Funderingar?

Vi diskuterar gärna dina tankar och idéer och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss nedan.