Nose Work Steg 1 - Grundkurs

{{Evt_name}}

Registreringsdatum gått

Nose Work Steg 1 - Grundkurs passar dig som är ny till sporten och inga förkunskaper krävs. Här blir du introducerad till denna fantastiska aktivering som passar alla hundar med en nos! 

Under kursen lägger vi grunden för ett bra sökarrbete och lär in doften eukalyptus. Vi kommer framförallt jobba med inomhussök och behållarsök, men beroende på grupp och väder kan vi även komma att nosa på utomhussök. 

Kursen hålls inomhus i Norrtälje Hundcenter, vi kommer att jobba med varje hund växelvis för att de ska få söka enskilt samtidigt som ni får möjlighet att titta och lära er av de andra hundarna.

Den här kursen är specialanpassad till min SNWK Certifiering som ni kan läsa om nedan. Det första 4 tillfällena är på torsdagar mellan kl. 19:30-21:00, de två sista tillfällena är på måndagar 20:00-21:00.  

PROJEKTKURSERBJUDANDE!

Den här kursen görs som en del i min certifiiering till SNWK Instruktör, det gör att jag behöver få in en utvärdering från er deltagare efter kursen. Som tack erbjuder jag kursen till ett rabatterat pris, 1590 kr (Ordinarie pris för motsvarande timmar, ca 2000 kr)  

Max antal hundar: 6 st

Datum:

Torsdagar: 19 sept, 26 sept, 3 okt, 10 okt - 19:30-21:00

Måndagar: 14 okt, 21 okt - 20:00-21:00 

Plats: Norrtälje Hundcenter

Pris: 1590 kr

Vägbeskrivning till kursen hittar du här. Du hittar information om allmänna villkor och vad som gäller vid sjukdom eller löp här

Bokning sker genom att knappen "Till Anmälan" Om kursen är fullbokad så visas texten ”Det finns endast reservplatser kvar” eller ”Det finns tyvärr inga platser kvar”.  

Vi diskuterar gärna dina tankar och idéer och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss nedan.

Mobiltelefon
Kontaktuppgifter

E-postadress: hello@eventry.com

Mobiltelefon: 010 - 10 10 340