Har du en hund som är blyg, osäker eller försiktig? Vill du få kunskap om rädslor och stress samt verktyg för att hjälpa din hund att bygga självförtroende och tillit till omgivningen? Då är denna nybörjarkurs i Nose Work rätt för dig och din vovve!

På nybörjarkursen i Nose Work för blyga hundar introduceras du och din hund i den fantastiskt roliga sporten och tränings-/aktiveringsformen Nose Work. Vi varvar teori och praktiska övningar så att du lär känna din hund bättre och ni bygger självförtroende och trygghet tillsammans. Vi pratar om hur du kan stötta din hund och ge den trygghet samtidigt som du hjälper den att utvecklas i positiv riktning. Nose Work är perfekt för att bygga hundars självförtroende!

Vi tränar i små grupper om max 4 hundar per kurs. Vid respektive tillfälle tränar vi växelvis med en hund i taget, vilket gör att du får både möjlighet att träna din egen hund, men också se andra träna. Något man lär sig väldigt mycket av!

Inga förkunskaper krävs. Vi anpassar alltid innehåll och övningar efter de deltagande hundarna och hundägarna.

Antal deltagare: max 4 hundar

Instruktör: Mari Ringkvist, instruktör/hundpsykolog

Plats: Ålstensgatan 2, Bromma 

Övrigt: Vi varvar teori och praktik inomhus. Vi träffas varannan vecka så ni får extra mycket tid att träna mellan träffarna.

Pris: 2590 kr 

I kursavgiften ingår: Kompendium med teori och övningar, skriftlig sammanfattning efter varje kurstillfälle, goodiebag samt diplom

Om du har en hund som är mycket rädd och osäker så kan det vara en fördel att välja privatträning i stället för gruppkurs. Kontakta Mari på mari@gladajyckar.se om du är osäker på om det här är rätt kurs för dig eller ej.

Mer information om våra specialkurser hittar du här. Här hittar du våra allmänna villkor och kan bland annat läsa vad som gäller angående löptikar, sjukdom och vaccination. Vägbeskrivning till kursplatsen hittar du här.

Bokning sker genom att klicka på knappen ”Till anmälan” nedan. Om kursen är fullbokad så visas texten ”Det finns endast reservplatser kvar” eller ”Det finns tyvärr inga platser kvar”. 

VÄLKOMNA!

Mer av: Glada Jyckar AB

Pris :  2590 SEK
Till att visa formulär
Lägg till i kalendern

Funderingar?

Vi diskuterar gärna dina tankar och idéer och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss nedan.