Personspår är en fantastiskt kul och nyttig aktiveringsform för både hund och människa! Hunden lär sig att samarbeta med dig i skogen och får minskat fokus på att ge sig iväg på egen hand. Efter träningen kan både du och hunden njuta av avkopplingen och tillfredsställelsen av att ha jobbat tillsammans! 

Glada Jyckars personspårskurser riktar sig i första hand till dig som vill använda personspår som aktivering. Alla hundar kan vara med, oavsett ålder och ras. Inga förkunskaper krävs och vi anpassar svårighetsgraden efter varje hund och förares förutsättningar! 

På denna grundkurs i personspår träffas vi vid tre tillfällen (2 timmar varje gång). Du och din hund får träna på att spåra upp personer i skogen. Vid varje tillfälle får var och en lägga några spår som är anpassade efter varje hunds förutsättningar och du får tips på hur du kan fortsätta träningen hemma på egen hand. 

Antal deltagare: Liten grupp med max 6 hundar 

Instruktör: Kicki Fellstenius 

Plats: Solviksängen i Bromma

Kostnad: 2190 kr

I kursavgiften ingår: Skriftlig sammanfattning efter varje tillfälle, diplom och goodiebag 

Övrigt: Vi samlas på Solviksängen och går sedan in i skogen och tränar. Packa i en ryggsäck så att du lätt kan bära med dig fika och träningsutrustning. 

Vägbeskrivning till kursplatsen hittar du här.

Mer information om våra personspårskurser hittar du här

Bokning sker genom att klicka på knappen ”Till anmälan” nedan. Om kursen är fullbokad så visas texten ”Det finns endast reservplatser kvar” eller ”Det finns tyvärr inga platser kvar”. 

VÄLKOMNA!

 

Mer av: Glada Jyckar AB

Pris :  2190 SEK
Till att visa formulär
Lägg till i kalendern

Funderingar?

Vi diskuterar gärna dina tankar och idéer och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss nedan.