Helgen 21-22 september önskas ni välkomna till två grymma dagar med mountainbike-fokus bara för tjejer. Under ledning av erfarna mtb-coacher och guider visas ni runt på stigarna på Hallandsåsen söder och öster om Båstad. På lördagen har vi XC-fokus och på söndagen Utförs-fokus (alla nivåer). Vi delar in i grupper baserat på rutin och fart. Vi går igenom teknik i skogen båda dagar för att du ska känna dig trygg och kunna köra fortare i terrängen. 

Boende: Hotell Riviera Strand. Vi bor i 4-bädds lägenhetssviter (2- eller 3-bädds rum mot tillägg). Hotellet har en spa-avdelning med inomhusbassäng, bastu och varm pool ute vilket vi har fri tillgång till. 

Föreläsningen kommer vara på temat kvinnor och träning med extra fokus på menstruation och klimakteriet. 

Program: 

Samling lördag kl. 10.00. Avfärd mtb från hotellet 10.30. Fika i skogen kl. 12.30. Tillbaka hotellet 14.30 för inkvartering. Rörlighet 15.00, Spa kl. 15.30-17.30. Middag kl. 18-20. Föreläsning kl. 20-21.30. God natt. 

Söndag frukost kl. 07-09. Avfärd med bil till Vallåsen Bike Park 09.30. Enduro/Downhill/XC kl. 10-14 med lunch i backen. Hej då! 

Allt ingår, inkl. mat, boende, spa, coachning, present osv (dricka till middagen tillkommer). 

Resa: man tar sig själv till lägret, förslagsvis med bil då vi behöver förflytta oss söndag. Vi kan hjälpa till med samåkning. 

Betalning ska vara oss tillhanda senast 4 veckor innan lägret påbörjas. 2690 kr

Funderingar?

Vi diskuterar gärna dina tankar och idéer och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss nedan.