Välkommen med din anmälan!  

Vänligen läs all information innan du anmäler dig 

En anmälan gäller för 2 personer. Om du anmäler dig som singel behöver du ha med dig någon som du kan göra de praktiska övningarna tillsammans med.  

Var uppmärksam på att skriva in din korrekta e-mail adress så att din bekräftelse e-mail med adress, viktig information och bifogade dokument kommer fram. Du bör också få en bekräftelse på att din betalning gått igenom vid kortbetalning. Om din kortbetalning inte går igenom får du inom ca 30 min ett mail med en länk för att göra ett nytt försök. Om betalning ej gått igenom inom 2 h raderas din anmälan för att undvika dubbel registrering. Om detta sker går du bara in igen och gör om din anmälan från start.  

För avbetalningsplan välj alternativ faktura 60 dagar och betala hela summan samtidigt inom 60 dagar. Annars betala direkt med kort.   

 

VILLKOR:  

KOM IHÅG ATT FYLLA I EVENTUELL RABATTKOD 

Det går inte att få pengar tillbaka i efterhand för ej utnyttjad rabattkod. Du kan endast utnyttja en rabattkod per anmälan. 

OBSERVERA ATT DIN ANMÄLAN ÄR BINDANDE. Vid sjukdom/förhinder kan du ta igen din kurs vid ett annat tillfälle i mån av plats. Återbetalning sker endast vid uppvisande av intyg för sjukdom, planerat kejsarsnitt och prematur förlossning innan v 34. Av denna anledning rekommenderar vi er att gå profylaxkursen innan v 34 eller ännu tidigare (v26–32). En administrationsavgift på 200 kr tas ut vid återbetalning. Vid förhinder kan du ta igen din kurs i mån av plats. Om det inte erbjuds tillräckligt många kurser på din ort för att hinna ta igen erbjuds ni webbkursen som kompensation. 

ÅNGERRÄTT 

Du har rätt att frånträda detta avtal utan att ange något skäl inom 14 dagar. Ångerfristen löper ut 14 dagar efter du anmält dig på denna hemsida.  

Vill du utöva ångerrätten ska du till kursarrangören skicka ett klart och tydligt meddelande om ditt beslut att frånträda avtalet (t.ex. ett brev avsänt per post eller e-post). För att du ska hinna utöva din ångerrätt i tid räcker det med att du sänder in ditt meddelande om att du tänker utöva ångerrätten innan ångerfristen gått ut. 

VERKAN AV UTÖVAD ÅNGERRÄTT 

Om du frånträder detta avtal kommer vi att betala tillbaka alla betalningar vi fått från dig, förutom en administrationsavgift på 150 kr. Återbetalningen kommer att ske utan onödigt dröjsmål och i vilket fall som helst senast 14 dagar från och med den dag då vi underrättades om ditt beslut att frånträda avtalet. Vi kommer att använda samma betalningsmedel för återbetalningen som du själv har använt för den inledande affärshändelsen, om du inte uttryckligen kommit överens med oss om något annat. 

Mer av: Föda utan rädsla AB

Pris :  1800 SEK
Till att visa formulär
Lägg till i kalendern 2017-11-23 00:00:00 America/Los_Angeles Privat Profylaxkurs 23 nov kl 16:00-20:00 med Lena Öberg För mer detaljer : I ert hem FREQ=DAILY;INTERVAL=1;COUNT=5

Funderingar?

Vi diskuterar gärna dina tankar och idéer och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss nedan.