Välkommen till Psychic Art, en kurs för dig som vill öppna dina sinnen och intuition med hjälp av konstens verktyg.

Vi arbetar med aurans färger, auragraf, läsa av bilder som vi själva och andra har målat, skulptur och form m.m. Då vi alla har en inre kreativitet så är detta ett sätt att få komma till uttryck med dina egna inre krafter. Du får vara fri att experimentera och ha roligt samtidigt som det ska vara utvecklande och intressant. 

Vi kommer lära oss att lita på och ledas av 
vår intuition och skapa med hjälp av olika tekniker.Vi arbetar med den egna kraften i alla övningar, intuitivt och medialt. Även om du aldrig har varit i kontakt med det mediala så har du här en chans att lyssna inåt och sedan låta dig vägledas till ditt egna speciella uttryck. Du behöver inte ha några förkunskaper i vare sig konst eller medialitet. Kursen riktar sig till alla som är intresserade av psychic art , både nybörjare och mer erfarna.

Datum: 19-20 oktober. Lör kl 11-17 och sön kl 10-16

Plats: Akademins lokal på Högbergsgatan 48, Stockholm

Kursavgift: 1.900 kr. Avgiften inkluderar kursmaterial samt för- och eftermiddagsfika

Kursledare: Christina Nymark & Berit Nilsson. Båda är certifierade medier från Akademin. De har också utbildats på Arthur Findley College i England och har lång erfarenhet av konst och måleri

Du får en e-faktura som ska vara betald före kursstart. Om du önskar pappersfaktura maila ekonomi@akademin.net. Observera att 30 kr tillkommer då i fakturaavgift. 

Din anmälan är bindande. Se våra avbokningsvillkor HÄR

Varmt välkommen!Funderingar?

Vi diskuterar gärna dina tankar och idéer och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss nedan.