Rallylydnad är en rolig och nyttig träningsform som bygger på samarbete och följsamhet. Målet med rallylydnad är att kunna följa en bana med skyltar som beskriver olika moment som du ska utföra tillsammans med din hund. För att lyckas behöver du och din hund samarbeta och lära er en del grundläggande lydnadskommandon som exempelvis sitt, ligg, stanna kvar, gå fint och stå.

Temakursen "Rallylydnad för nybörjare" lämpar sig för dig som vill prova rallylydnad och se om det är något för dig och din hund. Du får prova många av momenten i nybörjarklass och får också prova på att gå en rallylydnadsbana. Du kan gå kursen för att lära dig grunderna i rallylydnad, eller bara för att få en kul och mysig aktiveringsstund tillsammans med din hund. 

Antal deltagare: Vi tränar i liten grupp med max 7 deltagare

Instruktör: Kicki Fellstenius

Övrigt: Kursen består av ett enda tillfälle och vi varvar teori och praktik utomhus, men med tillgång till inomhuslokal vid behov.

Vägbeskrivning till kursplatsen hittar du här.

Mer information om våra rallylydnadskurser finns här. Mer information om våra tema- och intensivkurser finns. 

Mer information om våra rallylydnadskurser hittar du här. Här hittar du våra allmänna villkor och kan bland annat läsa vad som gäller angående löptikar, sjukdom och vaccination.

VÄLKOMNA!

Funderingar?

Vi diskuterar gärna dina tankar och idéer och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss nedan.