Är du intresserad av att testa på rallylydnad med din hund? Då ska du följa med på två intensiva träningsdagar kring ljuvliga Näsby slott! Kursen motsvarar steg 1 och innebär att vi går igenom alla skyltar i nybörjarklass. Här ingår moment som sitt vid sidan, ligg, gå fint och mycket mer. Perfekt för dig som vill hitta på något roligt med din hund och få följsamhet på köpet.

Efter kursen kan du träna vidare mot tävling eller fortsätta träna som ren aktivering. För att du och hunden ska få ut mesta möjliga av kursen så är det bra om ni har gått valpkurs eller har motsvarande kunskaper. 

Max antal deltagare: 7

Plats: Näsby, Täby (vid Näsby slott)

Instruktör: Fredrik Karlsson

Övrigt: Kursen är en intensivkurs på 2 x 3 timmar, vi kommer vara utomhus hela kursen så ta på er kläder efter väder. Vi kommer att ta en längre fikapaus under kursen, så ta gärna med något gott till både dig och hunden som ni kan fika med.

Vägbeskrivning till kursplatsen hittar du här.

Bokning sker genom att klicka på knappen ”Till anmälan” nedan. Om kursen är fullbokad så visas texten ”Det finns endast reservplatser kvar” eller ”Det finns tyvärr inga platser kvar”.

VÄLKOMMEN! 

Funderingar?

Vi diskuterar gärna dina tankar och idéer och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss nedan.