Den vanligaste kommentaren man får från någon som tittat på när man tävlat eller tränat rallylydnad är att ”Det ser så roligt ut” och visst är det de! Rallylydnad går ut på att du ska ta dig runt en bana med med skyltar, på varje skylt finns där ett moment du ska utföra. Momenten är vanliga ”vardagsmoment” som att sitta/ligga vid sidan, gå runt sin förare eller gå slalom mellan koner. Det bästa med rallylydnad är att du får prata och gestikulera med din hund hur mycket du vill, så länge det är positivt och du inte rör hunden. Använder du rallylydnad som aktivering i vardagen får du självklart klappa och mysa med din hund hur mycket du vill!

På steg 1 kursen går vi igenom momenten för Nybörjarklass som är första klassen man tävlar i. Vi pratar om vilka regler som gäller om man vill börja tävla, men även hur vi kan använda rallylydnaden på våra promenader och som aktivering i vardagen. I Nybörjarklass har man hundarna kopplade vilket innebär att även om du har en hund som inte kan vara lös bland andra hundar kan du vara med på kursen!

Max antal hundar: 6 st

Datum: 17 juni, 24 juni, 1 juli och 8 juli

Plats: Rådmansö Skola

Pris: 1350 kr

Vägbeskrivning till kursen hittar du här. Du hittar information om allmänna villkor och vad som gäller vid sjukdom eller löp här

Bokning sker genom att knappen "Till Anmälan" Om kursen är fullbokad så visas texten ”Det finns endast reservplatser kvar” eller ”Det finns tyvärr inga platser kvar”.  

Mer av: Fredriks Hund & Friluftsliv

Pris :  1350 SEK
Till att visa formulär
Lägg till i kalendern

Funderingar?

Vi diskuterar gärna dina tankar och idéer och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss nedan.