Välkommen till Raw Life Festival!

Så här anmäler du dig!
Klicka på länken "Till anmälan" nedan. Du bokar och betalar med kort och du registreras i vår databas. Därefter får du en e-post skickat till den e-postadress du uppger. Var noga med att skriva rätt adress. Kolla i skräppost mappen om du inte hittar e-posten i in inkorg. Avbokning kan göras fram till två veckor före start varpå erlagt belopp förutom en bokningsavgift på 600 kr/person återbetalas. Därefter sker återbetalning endast vid uppvisande av läkarintyg. Du kan dock sälja din biljett vidare till tredje part. Vi skickar ut ett välkomst brev på den e-postadress du uppgett några dagar innan festivalen äger rum. Ankomst till festivalen kan ske från kl. 16 på torsdagen. Mat kl. 18. Festivalen slutar kl. 16 på söndagen. Festivalbandet/biljetten är personlig/t kan endast användas av en person. 

Mat
I din bokning ingår alla måltider under din vistelse. Alla arrangemang på Mundekulla är alkohol- och drogfria.  

Boende
-Rummen är byggda med ekologiskt material, med hög komfort och dessutom tv fria! Vi erbjuder enkel, dubbel och fyrbäddsrum. Medtag lakan eller hyr av oss på plats, 100 kr/person.
-Sovalkoven består av ett rum med där du bor i ett bås med draperi framför din sovplats. Du erhåller madrass, kudde och täcke, medtag lakan eller hyr av oss. Toalett och dusch finns i nära anslutning till lokalen. (Män och kvinnor i samma rum). Medtag lakan eller hyr av oss på plats, 100 kr/person.
-Husvagn/husbil hänvisas till anvisad plats på parkeringen. -Tältplats med tillgång till toalett och dusch ingår i bokning. Medtag eget tält. Tältning sker på anvisad plats.  

Handikapp
Mundekulla består av en vacker gård med tillhörande logar och höloft som restaurerats i 1820-tals stil och är därmed inte helt handikappsvänlig. En del av aktivitetslokalerna ligger på andra våningen med trappuppgångar, men ett flertal samlingsrum ligger på första plan, däribland matsalen. Vi har flera rullstolsvänliga toaletter/duschar. Vi har en hiss upp till den stora samlingssalen. Hör av dig så berättar vi mer!  

Husdjur
Vi älskar djur, men av allergiskäl kan du inte ta med dina husdjur till Mundekulla. Det finns däremot ett hundhotell 7 km från Mundekulla (Se hemsida)  

Internet
Wifi finnes. Mundekulla tillhandahåller ingen dator.  

Hitta hit
Det vanligaste färdsättet till Mundekulla är med tåg till Emmaboda som inkommer från hela landet minst varannan timme. (3 tim från Göteborg, 4 tim från Stockholm). Därefter erbjuds Mundekulla-taxi som vi subventionerar och kostnaden är endast 150:-/bil (10 km). Denna bokar du på egen hand via Taxi Emma (0471-10100) gärna dagen innan avresa. Flyg inkommer till Kalmar, Ronneby och Växjö med flera avgångar/dag. För internationella flyg rekommenderar vi Köpenhamn och därefter direkttåg (3 tim) till Emmaboda. Det kommer att bli fantastiska dagar!

Funderingar?

Vi diskuterar gärna dina tankar och idéer och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss nedan.