Har du en stökig jycke?

Eller en osäker fyrfoting?
Det kan finnas många orsaker till att en hund är utåtagerande. Det finns också lösningar - om du får rätt kunskaper och verktyg!

Helgens instruktör Anna- Maria Svedberg är etolog och har stora erfarenheter av att jobba just med dessa beteenden.

Den här kursen vänder sig till hundar som syns och hörs på promenaderna! Som skäller, gör utfall eller på annat vis reagerar utåt vid möten med andra hundar, människor eller överraskningar.

En intensiv och utvecklande helg med rötterna i Anna-Marias "Chilla-kurs" och BAT-training.

Under kursen kommer du träna på att lyssna på din hund. Vad försöker den säga till dig? Varför reagerar den utåt i möten med andra hundar, människor eller överraskningar? Och hur kan du visa hunden att du har hört den och att den kan reagera på andra mer lämpliga sätt?

Maximerat till 6 deltagare.
Pris 2500:- inklusive fika och diplom.
Vill du hänga med som observatör, utan egen hund? (T.ex. familjemedlem eller andra intresserade.) Halva priset. Meddela detta så kommer en separat faktura.

Det finns viss möjlighet att övernatta på HUNDraelvan. Vi kan även tipsa om privatboende, stugor etc. Just under en sån här kurs kan det ju behövas extra möjlighet till återhämtning.
Att parkera h usvagn på gården kan också vara ett alternativ. Vi hoppas kunna hjälpa alla som vill delta att få en helg med maximala "plus" och Aha-upplevelser för både hund och ägare! 

Observera att anmälan är bindande. Vi frågar dem som står på reservlista om de kan ta din plats vid ev. återbud, i annat fall är du betalningsskyldig för hela utbildningen/kursen. Vi följer Konsumentverkets regler om avbokning.

Funderingar?

Vi diskuterar gärna dina tankar och idéer och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss nedan.